1 - 1.1. Довідка, складена учасником процедури закупівлі, про наявність складських приміщень для зберігання товарів, що використовуються під час надання послуг, які є предметом закупівлі, виробничих приміщень для приготування готових страв та виробів. Довідка надається учасником за формою згідно Зразка № 1 , наведеному нижче. 1.2. Довідка, складена учасником процедури закупівлі, про наявність автотранспорту для перевезення продуктів харчування, готових страв та виробів. Довідка надається учасником за формою згідно Зразка № 2 , наведеному нижче. 1.3. Довідка, складена учасником процедури закупівлі, щодо наявності матеріально-технічної бази (в тому числі холодильного, теплового, технологічного обладнання та малоцінного інвентаря (столового і кухонного посуду, кухонного інвентарю, засобів вимірювання: вагів, термометрів, тощо) у кількості, необхідній для надання послуг. Довідка надається учасником за формою згідно Зразка № 3, наведеному нижче. 1.4. Скановані копії документів, що підтверджують право власності або користування складськими приміщеннями, виробничими приміщеннями, зазначеними в довідці згідно пункту 1.1 (копія(ї) чинного(их) договору(ів) про право власності, або інші правочини щодо права власності, або копія(ї) чинного(их) договору(ів) оренди/суборенди, лізінгу/сублізінгу приміщення(нь) разом із актом(ами) приймання-передачі об’єкту(ів), або договору(ів) на надання складських послуг). Всі договори мають бути зі строком дії не менше ніж до 31 грудня 2025 року. 1.5. Скановані копії документів, що підтверджують право власності або користування автотранспортом, зазначеним в довідці згідно пункту 1.2 (копія(ї) чинного(их) договору(ів) про право власності, або інші правочини щодо права власності, або копія(ї) чинного(их) договору(ів) оренди/суборенди, лізінгу/сублізінгу транспорту разом із актом(ами) приймання-передачі об’єкту(ів), або договору(ів) про надання послуг перевезення продовольчих товарів, або договорів про співпрацю). Всі договори мають бути зі строком дії не менше ніж до 31 грудня 2025 року. 1.6. Сканована(і) копія(ї) технічного(их) паспорту(ів) та/або свідоцтва(в) про державну реєстрацію транспортного(их) засобу(ів) на власний чи орендований автотранспорт, зазначений в довідці згідно пункту 1.2. 1.7. Сканована(і) копія(ї) договору(ів) на санітарну обробку (про надання послуг з дезінфекції, дератизації та дезінсекції) складських та виробничих приміщень, зазначених в довідці згідно пункту 1.1. Всі договори мають бути зі строком дії не менше ніж до 31 грудня 2025 року. Або інший документ на підтвердження здійснення процедури виявлення бактеріального забруднення середовища життєдіяльності людини методом змивів на наявність та/або відсутність бактерії групи кишкової палички (санітарно – мікробіологічне дослідження) з поверхні, яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: столу(ів) для фасування та/або пакування; змиви з холодильної та морозильної камери тощо, а саме, надати відповідні протоколи досліджень або експертні (й) висновок, видані у 2024-2025 роках. 1.8. Сканована(і) копія(ї) договору(ів) на санітарну обробку (про надання послуг з дезінфекції) автотранспорту, зазначеного в довідці згідно пункту 1.2. Всі договори мають бути зі строком дії не менше ніж до 31 грудня 2025 року. Або інший документ на підтвердження здійснення процедури виявлення бактеріального забруднення середовища життєдіяльності людини методом змивів на наявність та/або відсутність бактерії групи кишкової палички (санітарно – мікробіологічне дослідження) з поверхні, яка контактує з харчовими продуктами, зокрема: кузову(ів) автотранспорту з середини; стіни автотранспорту; стелі автотранспорту; підлоги автотранспорту; дверей автотранспорту; тари, що застосовується для перевезення продуктів харчування, а саме, надати відповідні протоколи досліджень або експертні (й) висновок, видані у 2024-2025 роках. 1.9. Довідка в довільній формі про те, що для транспортування готових страв за адресою Замовника будуть використовуватися термоси або ізотермічні контейнери, які щільно закриваються кришками та дозволяють підтримувати необхідний температурний режим. 1.10. Сканована копія чинного експлуатаційного дозволу, виданого компетентним органом на потужності (об’єкти) зі зберігання продуктів харчування (відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»), зазначених в довідці згідно пункту 1.1. 1.11. Сканована копія чинного рішення компетентного органу про державну реєстрацію потужностей на виробництво готових страв (відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»), виданого на ім’я виробника готових страв, зазначених в довідці згідно пункту 1.1. 1.12. Довідка в довільній формі про впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) на виробничих потужностях.
Статус: Активна
Дата створення: 13-11-2025, 12:29:12