1 - - Для підтвердження відповідності встановленому критерію Учасник надає: - - довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази за формою Таблиці 1 - При цьому, Учасник повинен підтвердити наявність в нього обладнання, яке необхідне для надання послуг, визначених у технічних вимогах Додатку 2 до цієї тендерної документації. - У разі залучення обладнання та матеріально-технічної бази третіх осіб, як субпідрядників, надається окрема довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази за формою Таблиці 2, у кожного субпідрядника/співвиконавця, потужності якого учасник планує залучити для підтвердження кваліфікації наявність обладнання та матеріально-технічної бази (довідка згідно Таблиці 2 не надається у разі, якщо учасник не залучає потужності субпідрядника/ співвиконавця). - До довідок про наявність обладнання та матеріально-технічної бази надати документи/документ, на підтвердження права власності/володіння/користування тощо обладнанням, які зазначено в довідках про наявність обладнання та матеріально-технічної бази; - копії документів, що підтверджують наявність власних або орендованих складських приміщень з холодильним обладнанням (документи на право власності, або договір оренди, або договір на складське обслуговування, термін дії таких документів повинен бути не меншим ніж термін надання послуг – до 31.12.2025 р.), а також підтвердити наявність власних або орендованих виробничих приміщень (документи на право власності, або договір оренди/суборенди, термін дії таких документів повинен бути не меншим ніж термін надання послуг – до 31.12.2025 р.); - оригінал експлуатаційного дозволу (дозволів) Учасника, якщо це передбачено вимогами ст.23 Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зі змінами та/або відомості про реєстрацію потужностей згідно з вимогами ст. 25 цього Закону, видані на складське та виробниче приміщення; - - довідку в довільній формі про наявність автотранспортного засобу (копія свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу), у разі залучення стороннього автотранспорту, також необхідно надати договір оренди (послуг), або інший документ (договір, угода), який підтверджує можливість користування цим транспортом, (автотранспорт повинен бути придатним для перевезення харчових продуктів); - - особисту медичну книжку на водія; - - договір на санітарну обробку автотранспортного засобу; - - документ, який підтверджує проходження санітарної обробки автотранспортного засобу з визначенням дат проходження дат проходження обробки; - протокол перевірки технічного стану транспортного засобу (затвердженого зразка) відповідно до ст. 35 Закону України «Про дорожній рух» та Постанови КМУ від 30.01.2012 № 137 «Про затвердження Порядку проведення обов’язкового технічного контролю та обсягів перевірки технічного стану транспортних засобів, технічного опису та зразка протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу» (учасник надає у складі пропозиції скан-копії). - поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів відповідно до Закону «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» від 21.05.2024 № 3720-IX (учасник надає у складі пропозиції скан-копії). Учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист про те, що при виконанні договору (надані послуг) буде використовувати транспортні засоби, які відповідають нормам, стандартам встановленим діючим законодавством. - Для підтвердження дотримання температурного режиму у транспортному засобі та складському приміщенні Учасник подає наступні документи: свідоцтво, або атестат, або сертифікат про калібрування, видане на засіб вимірювання температури, видане органом із калібрування, акредитованим Національним агентством з акредитації України, на ім’я учасника, та дійсний на момент подання пропозиції атестат про акредитацію органу із калібрування
Статус: Активна
Дата створення: 15-07-2025, 15:10:54