Документ
Документи, що підтверджують наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій (п. 1 ч. 2 ст. 16 Закону) , Довідка складена за формою, наведеною у п. 1.3.1 Долатку 2 до тендерної документації
Документ
Документальне підтвердження: , Документ, що підтверджує право власності чи право користування виробничим приміщенням
Документ
Документальне підтвердження: , Копію чинного договору (або наміру укладення договору) на проведення дератизаційних та/або дезінфекційних робіт у приміщеннях, які планується використовувати у процесі приготування, фасування та/або зберігання харчових продуктів. У разі, якщо учасник є оператором ринку харчових продуктів з власними виробничими потужностями, допускається подання: копії власного графіка проведення дезінфекційних/дератизаційних заходів; актів виконаних робіт; або внутрішніх процедур системи НАССР, які передбачають ці заходи
Документ
Документальне підтвердження: , Копію документа, що підтверджує присвоєння реєстраційного номера потужності оператору ринку харчових продуктів, зареєстрованої у Держпродспоживслужбі (відповідно до вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). Якщо учасник є суб’єктом господарювання, що використовує сторонні потужності за договором — він надає копію документа про реєстрацію цих потужностей, разом із договором оренди/користування приміщення
Документ
Документальне підтвердження: , Документ, що підтверджує реєстрацію транспортного засобу, який буде використовуватись для транспортування готової їжі
Документ
Документальне підтвердження: , Копію договору оренди (користування) транспортних засобів (у разі, використання залученого транспортного засобу)
Документ
Документальне підтвердження: , Копії документів, що підтверджують наявність основного обладнання (договори купівлі-продажу/поставки/оренди або інші документи, у тому числі дані бухгалтерського обліку, що підтверджують придбання або користування обладнанням)
Документ
Документальне підтвердження: , Копію чинного експертного висновку щодо відповідності матеріалів та виробів, зокрема: термосів, гастроємностей, контейнерів, що плануються до використання для зберігання або транспортування готової їжі, вимогам санітарного законодавства, який підтверджує їх безпечність при контакті з харчовими продуктами. У разі використання орендованої тари — надати документ, що підтверджує право користування, та відповідний експертний висновок