Закупівлю оголошено - 04-07-2025, 14:04. Дата останніх змін - 24-07-2025, 15:06

Послуги з постачання готових страв для харчування хворих

Послуги з постачання готових страв для харчування хворих... Державна закупівля - UA-2025-07-04-006844-a Послуги з постачання готових страв для харчування хворих від замовника КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПРИЛУЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" від 7/4/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-07-04-006844-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-07-04-007392-a
Період уточнень
Триває
Завершився
з 04-07-2025, 14:04
по 11-07-2025, 00:00
Відсутній
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 04-07-2025, 14:04
по 14-07-2025, 00:00
Аукціон Період аукціонів
Завершився
з 14-07-2025, 12:53
по 14-07-2025, 13:16

Період оскарження умов закупівлі - по 11-07-2025, 00:00

Відкриті торги з особливостями
Статус:Завершена закупівля
Бюджет:
6393000
6 393 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Послуги
Мінімальний крок аукціону:31 965 UAH
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Замовник:КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПРИЛУЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ"
ЄДРПОУ:34549336 Досьє YouControl
Контактна особа:Погоріла Яна Вікторівна
Телефон:380463738390
E-mail:pcml_buh@ukr.net
Місцезнаходження:
17500, Україна, Чернігівська область,Прилуки, вул.Київська, 56
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Завершено
Послуги з постачання готових с ...
6 393 000 UAH (з ПДВ)
Аукціон очікується з Аукціон очікується з Аукціон триває з Аукціон відбувся 14-07-2025, 12:53
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Харчування дітей від 1 до 18 років (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

180
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Харчування вагітних та породіль (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

800
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Харчування хворих на цукровий діабет (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

5 000
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Харчування основного контингенту хворих (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

16 000
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Харчування основного контингенту хворих (дієтичне харчування) (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

6 500
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Харчування післяопераційних хворих (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

600
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Покращене харчування військовослужбовців (норма № 5 (лікувальна)) (номенклатурна позиція ДК 021:2015- 5551100-5- послуги їдалень та інших кафе закритого типу )

15 000
комплект
17500 Україна Чернігівська область Прилуки вул.Київська, 56
по 31-12-2025
55510000-8
Послуги їдалень


+-
Пропозиції

Кваліфікація Учасників

Інформація про Переможця
Протокол визначення переможця закупівлі та намір укласти договір про закупівлю.pdf
Рішення підписано
Ім'я:
Комунальне підприємство Прилуцької міської ради комбінат шкільного харчування «Шкільний»   Досьє YouControl
Строк розгляду пропозиції:
з 14-07-2025 по 22-07-2025
Статус:
учасник виграв закупівлю
Контактна інформація:
Україна, Чернігівська область, м. Прилуки, пров. Залізничний,13, 17500, Андрій Трепаченко
Остаточна пропозиція:
6 140 550 UAH, з ПДВ
Первинна пропозиція:
6 140 550 UAH, з ПДВ
Документи пропозиції:
Документи рішення:
Дата акцепта:
18-07-2025, 16:01
Період подачі оскарження:
по 24-07-2025, 00:00

Повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей

Дата публікації: 17-07-25, 15:28:45
24

Під час розгляду тендерної пропозиції Учасника встановлено: 1) Згідно п.п. 1.2 п. 1 «Наявність обладнання, матеріально - технічної бази та технологій» Додатку 1 до Тендерної документації Замовник вимагає «Для підтвердження наявності в Учасника холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю, необхідного для належного виконання послуг відповідно до предмета закупівлі, Для підтвердження наявності обладнання Учасник повинен надати витяг з інвентаризаційного списку основних засобів та малоцінних швидкозношуваних предметів або бухгалтерську довідку, що підтверджує наявність відповідного обладнання в Учасника.» Учасником надано БУХГАЛТЕРСЬКУ ДОВІДКУ про наявність холодильного, морозильного, технологічного обладнання та інвентарю № 706 від 09.07.2025, яка містить лише перелік обладнання та інвентарю та його кількість. Враховуючи те, що бухгалтерська довідка є первинним документом, що використовується в бухгалтерському обліку, вона також має містити інформацію про вартість активів. Для усунення зазначеної невідповідності, Учаснику необхідно надати у строк, визначений Особливостями, бухгалтерську довіду, яка буде також містити інформацію про вартість активів. 2) Згідно п.п. 1.3 пункту 1 «Наявність обладнання, матеріально - технічної бази та технологій» Додатку 1 до Тендерної документації Замовник вимагає «1.3. Надати довідку (інформацію) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування). Для підтвердження наявності в Учасника автотранспорту Учасник повинен надати наступні документи: - свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів (якщо транспортні засоби є власністю учасника), та/або договір оренди/суборенди, лізингу/сублізингу транспортних засобів, що мають бути чинними впродовж всього періоду надання послуг, та/або інший документ, що підтверджує право користування учасником транспортними засобами на період надання послуг, що закуповуються. Також учасник подає скан – копію договору/договорів на проведення дезінфекції зазначених транспортних засобів учасника та останнього акту здачі – приймання наданих послуг за таким договором, датованого поточним роком.» Учасником надано скан – копію оригіналу договору № 249 від 17 грудня 2024 р. (долі – договір № 249), додаткову угоду від 14 січня 2025 р. до договору № 249 та акт виконаних робіт (наданих послуг) № 21-14.5/110 від 17 лютого 2025 р. Умовами договору № 249 передбачено кратність виконання послуг – 1 раз на місяць. Відповідно до вимог тендерної документації Учасник повинен був надати ОСТАННІЙ акт здачі – приймання наданих послуг за договором № 249, датований поточним роком. Для усунення зазначеної невідповідності, Учаснику необхідно надати у строк, визначений Особливостями, ОСТАННІЙ акт здачі – приймання наданих послуг за договором № 249, датований поточним роком. 3) Під час розгляду тендерної пропозиції Учасника встановлено: Згідно п.п. 2.5 п. 2 «Надати довідку (інформацію) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації харчування з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати документальне підтвердження наявності у штаті інженера - технолога шляхом подання копії документа про освіту (диплома, свідоцтва, сертифіката тощо), що підтверджує отримання відповідної кваліфікації у сфері харчових технологій.». Учасником у складі тендерної пропозиції, надано файл «7.1 Диплом Цюпко.pdf», який містить завірену чорно-білу скановану копію диплому Г-ІІ № 168999 виданий 27 червня 1979 р. Новіковій Галині Григорівні. Відповідно до вимог тендерної документації під скан-копією (чи копією) розуміється кольорова сканована копія з оригіналу документу.» Для усунення зазначеної невідповідності, Учаснику необхідно надати у строк, визначений Особливостями, кольорову скановану копію з оригіналу документу (диплому). 4) Згідно п. 5 Переліку документів, що повинен надати Учасник, в Додатку 2 (Технічні вимоги) до Тендерної документації Замовник вимагає «Оригінал або належним чином завірена копія діючого документу, що підтверджують проходження гігієнічного навчання працівників, які будуть залучені до постачання предмету закупівлі.». Учасником в складі тендерної пропозиції було надано файл «22. Протокол проведення гігієнічного навчання. pdf», що містить інформацію про проходження гігієнічного навчання працівниками Учасника. Проте, кухар ХОТІНЬ Ольга Михайлівна в складі таких працівників відсутня. Для усунення зазначеної невідповідності, Учаснику необхідно надати у строк, визначений Особливостями, оригінал або належним чином завірену копію діючого документу, що підтверджує проходження гігієнічного навчання працівників, які будуть залучені до постачання предмету закупівлі, а саме - ХОТІНЬ Ольга Михайлівна.

Кінцева дата та час усунення невідповідностей: 18-07-25, 15:28:45
Договір
Договір опубліковано
Системний номер договору:
UA-2025-07-04-006844-a-a1
Номер договору:
647
Дата підписання договору:
24-07-2025, 00:01
Строк дії договору:
з 24-07-2025 по 31-12-2025
6 140 550 UAH
Ціна договору
6 140 550 UAH
Ціна договору без ПДВ

Пропозиції Учасників

Пропозицію подав:
Комунальне підприємство Прилуцької міської ради комбінат шкільного харчування «Шкільний»   Досьє YouControl
Остаточна пропозиція:
6 140 550 UAH, з ПДВ
Первинна пропозиція:
6 140 550 UAH, з ПДВ
Інформація про субпідрядника:
-
Підпис:
підписано
Дата та час подання пропозиції:
13-07-2025, 11:57:55
Документи:
Тип документа:
1. Наявність не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором
При відсутності не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі не мав з цим самим замовником договорів достроково розірваних через невиконання (учасником) своїх зобов'язань через що було застосовано санкції у вигляді штрафів та/або відшкодування збитків
2. Вчинення корупційних правопорушень
Юридичною особою підтверджується, що
Керівника учасника процедури закупівлі, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією
Відомості про учасника процедури закупівлі не внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення
3. Вчинення економічних правопорушень
Підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі протягом останніх трьох років не притягувався до відповідальності за порушення у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, аукціонів, конкурсів, тендерів
4. Вчинення кримінальних правопорушень
Юридичною особою підтверджується, що
Керівник учасника процедури закупівлі не був засуджений за кримінальне правопорушення, вчинене з корисливих мотивів (зокрема, пов’язане з хабарництвом, шахрайством та відмиванням коштів), судимість з якого не знято або не погашено в установленому законом порядку
5. Порушення справи про банкрутство
Підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі не визнаний у встановленому законом порядку банкрутом та стосовно нього не відкрита ліквідаційна процедура
6. Вчинення правопорушень, повʼязаних із застосуванням санкцій
Підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі або кінцевий бенефіціарний власник, член або учасник (акціонер) юридичної особи - учасника процедури закупівлі не є особою, до якої застосовано санкцію у вигляді заборони на здійснення у неї публічних закупівель товарів, робіт і послуг згідно із Законом України "Про санкції", крім випадку, коли активи такої особи в установленому законодавством порядку передані в управління АРМА
7. Вчинення правопорушень, пов'язаних з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
Юридичною особою підтверджується, що
Керівника учасника процедури закупівлі, яка є учасником процедури закупівлі, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
8. Наявність інших підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі
Резидентом підтверджується, що
У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань присутня інформація, передбачена пунктом 9 частини другої статті 9 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань"
1. Строк дії тендерної пропозиції
Підтверджується, що
Строк дії тендерної пропозиції із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій:
120
2. Мова (мови) тендерної пропозиції
Підтверджується, що
Мова тендерної пропозиції: Українська
3. Інформування про субпідрядників/співвиконавців
При відсутності залучених спроможностей субпідрядника/співвиконавця підтверджується, що
Учасник закупівлі спроможний виконати обсяг передбачений закупівлею робіт або послуг
1. Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій
Підтверджується, що
Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій
Доказ:
Документ
2.2 Договір на дезінфекцію автотранспорту.pdf.p7s, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
1. Довідка про наявність складського приміщення.pdf.p7s, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
2. Довідка про автотранспорт.pdf.p7s, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
1.1 Бухгалтерська довідка.pdf.p7s, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
2.1 Свідоцтва про реєстрацію ТЗ.pdf.p7s, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
2. Наявність працівників відповідної кваліфікації
Підтверджується, що
Наявність працівників відповідної кваліфікації
Доказ:
Документ
3. Довідка про наявність кухарів.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
4. Довiдка про проходження мед огляду працівниками.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
4.1 Мед. книжка Гордієнко.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
6. Довiдка про проходження мед огляду водіями.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
5. Довідка про наявність водіїв.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
4.2 Мед книжка Ляльченко.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
6.1 Мед книжка Коваленко.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
6.2 Мед книжка Мірошніченко.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
4.3 Мед. книжка Хотінь.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
7.2 Мед книжка Цюпко.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
8.2 Витяг з наказу на Конашкову С.Б..pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
7.1 Диплом Цюпко.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
8.4. Мед. книжка Конашкова.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
34.1 Трудова книжка Цюпко Г.Г. переклад.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
35. Трудова книжка Мірошніченко оригінал.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
34. Трудова книжка Цюпко Г.Г. оригінал.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
36. Трудова книжка Гордієнко Людмила Петрівна оригінал.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
38. Трудова книжка Ляльченко Інни Іванівни оригінал.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
37. Трудова книжка Коваленко Миколи Васильовича оригінал.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
39. Трудова книжка Хотінь Ольга Михайлівна оригіл.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
36.1 Трудова книжка Гордієнко переклад.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
38.1 Трудова книжка Ляльченко переклад.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
35.1 Трудова кнажка Мірошніченко переклад.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
37.1 Трудова книжка Коваленко переклад.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
39.1 Трудова книжка Хотінь переклад.pdf.p7s, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
3. Наявність досвіду виконання аналогічного договору
Підтверджується, що
досвіду виконання аналогічного договору
Доказ:
Документ
9.2 Додаткова угода 1.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
9.3 Додаткова угода 2.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
9.5 Додаткова угода №4.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
9.4 Додаткова угода 3.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
9.6 Акти приймання-передачі наданих послуг упр.освіти.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
9. Довідка про наявність досвіду виконання договорів.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
9.1 Аналогічний договір.pdf.p7s, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).

Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.

Пропозицію подав:
ТОВ "РАМЕДАС УКРАЇНА"   Досьє YouControl
Остаточна пропозиція:
6 259 560 UAH, з ПДВ
Первинна пропозиція:
6 259 560 UAH, з ПДВ
Інформація про субпідрядника:
-
Підпис:
підписано
Дата та час подання пропозиції:
11-07-2025, 19:26:53
Документи:
Тип документа:
1. Наявність не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором
При відсутності не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі не мав з цим самим замовником договорів достроково розірваних через невиконання (учасником) своїх зобов'язань через що було застосовано санкції у вигляді штрафів та/або відшкодування збитків
2. Вчинення корупційних правопорушень
Юридичною особою підтверджується, що
Керівника учасника процедури закупівлі, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією
Відомості про учасника процедури закупівлі не внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення
3. Вчинення економічних правопорушень
Підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі протягом останніх трьох років не притягувався до відповідальності за порушення у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, аукціонів, конкурсів, тендерів
4. Вчинення кримінальних правопорушень
Юридичною особою підтверджується, що
Керівник учасника процедури закупівлі не був засуджений за кримінальне правопорушення, вчинене з корисливих мотивів (зокрема, пов’язане з хабарництвом, шахрайством та відмиванням коштів), судимість з якого не знято або не погашено в установленому законом порядку
5. Порушення справи про банкрутство
Підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі не визнаний у встановленому законом порядку банкрутом та стосовно нього не відкрита ліквідаційна процедура
6. Вчинення правопорушень, повʼязаних із застосуванням санкцій
Підтверджується, що
Учасник процедури закупівлі або кінцевий бенефіціарний власник, член або учасник (акціонер) юридичної особи - учасника процедури закупівлі не є особою, до якої застосовано санкцію у вигляді заборони на здійснення у неї публічних закупівель товарів, робіт і послуг згідно із Законом України "Про санкції", крім випадку, коли активи такої особи в установленому законодавством порядку передані в управління АРМА
7. Вчинення правопорушень, пов'язаних з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
Юридичною особою підтверджується, що
Керівника учасника процедури закупівлі, яка є учасником процедури закупівлі, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
8. Наявність інших підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі
Резидентом підтверджується, що
У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань присутня інформація, передбачена пунктом 9 частини другої статті 9 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань"
1. Строк дії тендерної пропозиції
Підтверджується, що
Строк дії тендерної пропозиції із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій:
120
2. Мова (мови) тендерної пропозиції
Підтверджується, що
Мова тендерної пропозиції: Українська
3. Інформування про субпідрядників/співвиконавців
При відсутності залучених спроможностей субпідрядника/співвиконавця підтверджується, що
Учасник закупівлі спроможний виконати обсяг передбачений закупівлею робіт або послуг
1. Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій
Підтверджується, що
Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій
Доказ:
Документ
1. Довідка (інформація) МТБ.pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
2.1. Основні засоби (витяг).pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
2.2. Малоцінні предмети (витяг).pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
3. Довідка (авто).pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
4. Договір оренди Пежо від 23.11.2023.pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
5. Договір оренди тз Опель Мовано.pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
6. Договір на дезінфекцію № 181202024-ЛТД.pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
Доказ:
Документ
6.1. Акти на дезінфекцію авто.pdf, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування).
2. Наявність працівників відповідної кваліфікації
Підтверджується, що
Наявність працівників відповідної кваліфікації
Доказ:
Документ
7. Довідка (інформація) кухарі.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
8. Довідка (інформація) кухарі медогляд.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
9. МК кухарі.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
10. Довідка (інформація) водії.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
11. Довідка (інформація) МК водії.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
12. МК водії.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
13. Довідка (інформація) інженер-технолог.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
13.1. Документи про освіту інженера-технолога.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
14. Довідка (внутрішній аудитор).pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
14.1. Сертифікат внутрішнього аудитора.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
14.2. Наказ про прийняття Михайловська.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
Доказ:
Документ
15. Трудові книжки працівників.pdf, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок.
3. Наявність досвіду виконання аналогічного договору
Підтверджується, що
досвіду виконання аналогічного договору
Доказ:
Документ
16. Довідка (аналогія).pdf, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).
Доказ:
Документ
16.1. Договір та підтвердження виконання аналогічного договору.pdf, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору).

Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.

+ -
Документи тендеру
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічний Видалено04-07-2025, 14:05:08
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:23
      Тип документа: Тендерна документація
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:05
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:06
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:06
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:06
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:07
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:07
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:08
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:08
        Тендерна документація
        публічнийЕкспортовано:07-07-2025, 09:35:08
          Тип документа: Критерії прийнятності
            Файл
            Тип
            Приватність
            Стан
            Дата та час
            Дії
            Критерії прийнятності
            публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
              Тип документа: Технічний опис предмету закупівлі
                Файл
                Тип
                Приватність
                Стан
                Дата та час
                Дії
                Технічний опис предмету закупівлі
                публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23
                  Тип документа: Проект договору
                    Файл
                    Тип
                    Приватність
                    Стан
                    Дата та час
                    Дії
                    Проект договору
                    публічнийЕкспортовано:04-07-2025, 14:04:23

                      Електронні тендерні вимоги

                      1. Наявність не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      При відсутності не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором підтверджується, що
                      1 - Учасник процедури закупівлі не мав з цим самим замовником договорів достроково розірваних через невиконання (учасником) своїх зобов'язань через що було застосовано санкції у вигляді штрафів та/або відшкодування збитків
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      При наявності не виконаних зобов'язань за раніше укладеним договором підтверджується, що
                      2 - Учасник процедури закупівлі вжив заходів для доведення своєї надійності, а саме: сплатив або зобовʼязався сплатити відповідні зобовʼязання та відшкодування завданих збитків
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      2. Вчинення корупційних правопорушень
                      Застосовується до:
                      Переможця тендеру
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Юридичною особою підтверджується, що
                      1 - Керівника учасника процедури закупівлі, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Відомості про учасника процедури закупівлі не внесено до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов'язані з корупцією правопорушення
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Фізичною особою підтверджується, що
                      2 - Учасника процедури закупівлі не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов'язаного з корупцією
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      3. Вчинення кримінальних правопорушень
                      Застосовується до:
                      Переможця тендеру
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Юридичною особою підтверджується, що
                      1 - Керівник учасника процедури закупівлі не був засуджений за кримінальне правопорушення, вчинене з корисливих мотивів (зокрема, пов’язане з хабарництвом, шахрайством та відмиванням коштів), судимість з якого не знято або не погашено в установленому законом порядку
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Фізичною особою підтверджується, що
                      2 - Учасник процедури закупівлі не був засуджений за кримінальне правопорушення, вчинене з корисливих мотивів (зокрема, пов’язане з хабарництвом та відмиванням коштів), судимість з якої знято або погашено у встановленому законом порядку
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      4. Вчинення правопорушень, пов'язаних з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
                      Застосовується до:
                      Переможця тендеру
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Юридичною особою підтверджується, що
                      1 - Керівника учасника процедури закупівлі, яка є учасником процедури закупівлі, не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення правопорушення, пов’язаного з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Фізичною особою підтверджується, що
                      2 - Учасника процедури закупівлі не було притягнуто згідно із законом до відповідальності за вчинення правопорушення, пов'язаного з використанням дитячої праці чи будь-якими формами торгівлі людьми
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      5. Наявність інших підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Резидентом підтверджується, що
                      1 - У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань присутня інформація, передбачена пунктом 9 частини другої статті 9 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань"
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Нерезидентом підтверджується, що
                      2 - Учасник процедури закупівлі є нерезидентом
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      6. Вчинення економічних правопорушень
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Учасник процедури закупівлі протягом останніх трьох років не притягувався до відповідальності за порушення у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів, аукціонів, конкурсів, тендерів
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      7. Порушення справи про банкрутство
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Учасник процедури закупівлі не визнаний у встановленому законом порядку банкрутом та стосовно нього не відкрита ліквідаційна процедура
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      8. Вчинення правопорушень, повʼязаних із застосуванням санкцій
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Учасник процедури закупівлі або кінцевий бенефіціарний власник, член або учасник (акціонер) юридичної особи - учасника процедури закупівлі не є особою, до якої застосовано санкцію у вигляді заборони на здійснення у неї публічних закупівель товарів, робіт і послуг згідно із Законом України "Про санкції", крім випадку, коли активи такої особи в установленому законодавством порядку передані в управління АРМА
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      9. Наявність впливу на прийняття рішення замовника
                      Застосовується до:
                      Замовника
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Учасник процедури закупівлі пропонує, дає або погоджується дати прямо чи опосередковано будь-якій службовій (посадовій) особі замовника, іншого державного органу винагороду в будь-якій формі (пропозиція щодо найму на роботу, цінна річ, послуга тощо) з метою вплинути на прийняття рішення щодо визначення переможця процедури закупівлі або застосування замовником певної процедури закупівлі
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      10. Наявність зв'язку учасника з іншими учасниками процедури або замовником
                      Застосовується до:
                      Замовника
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Учасник процедури закупівлі є пов'язаною особою з іншими учасниками та/або з уповноваженою особою (особами), та/або з керівником замовника
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      1. Строк дії тендерної пропозиції
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Строк дії тендерної пропозиції із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій
                      120
                      Пошук... день
                      день
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      2. Мова (мови) тендерної пропозиції
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Закупівлі
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Мова тендерної пропозиції : Українська
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      3. Інформування про субпідрядників/співвиконавців
                      Застосовується до:
                      Переможця тендеру
                      Стосується:
                      Лоту Послуги з постачання готових страв для харчування хворих
                      Законодавство:
                      При відсутності залучених спроможностей субпідрядника/співвиконавця підтверджується, що
                      1 - Учасник закупівлі спроможний виконати обсяг передбачений закупівлею робіт або послуг
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      При наявності залучених спроможностей субпідрядника/співвиконавця підтверджується, що
                      2 - Обсяг залучення спроможностей інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/співвиконавців складає % від вартості договору про закупівлю
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Додаток_1 Кваліфікаційні критерії.doc, Довідка з інформацією про повне найменування, місцезнаходження, код ЄДРПОУ та ПІБ керівника щодо кожного суб’єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт чи послуг як субпідрядника/співвиконавця , Учасник в складі тендерної пропозиції надає довідку з інформацією про повне найменування, місцезнаходження, код ЄДРПОУ та ПІБ керівника щодо кожного суб’єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт чи послуг як субпідрядника/співвиконавця у обсязі не менше ніж 20 відсотків від вартості договору про закупівлю (надається у разі залучення).
                      1. Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Лоту Послуги з постачання готових страв для харчування хворих
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Додаток_1 Кваліфікаційні критерії.doc, Довідка (інформація) в довільній формі про наявність складських приміщень, для зберігання товару та сировини відповідно до санітарних норм зберігання, а також про наявність холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю. Довідка (інформація) в довільній формі про наявність автотранспорту у достатній для надання послуги кількості (не менше 2 автомобілів для перевезення продуктів харчування). , Для підтвердження наявності в Учасника холодильного, морозильного та технологічного обладнання, інвентарю, необхідного для належного виконання послуг відповідно до предмета закупівлі, Учасник повинен надати витяг з інвентаризаційного списку основних засобів та малоцінних швидкозношуваних предметів або бухгалтерську довідку, що підтверджує наявність відповідного обладнання в Учасника. Для підтвердження наявності в Учасника автотранспорту Учасник повинен надати наступні документи: - свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів (якщо транспортні засоби є власністю учасника), та/або договір оренди/суборенди, лізингу/сублізингу транспортних засобів, що мають бути чинними впродовж всього періоду надання послуг, та/або інший документ, що підтверджує право користування учасником транспортними засобами на період надання послуг, що закуповуються. Також учасник подає скан – копію договору/договорів на проведення дезінфекції зазначених транспортних засобів учасника та останнього акту здачі – приймання наданих послуг за таким договором, датованого поточним роком.
                      2. Наявність працівників відповідної кваліфікації
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Лоту Послуги з постачання готових страв для харчування хворих
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - Наявність працівників відповідної кваліфікації
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Додаток_1 Кваліфікаційні критерії.doc, Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті кухарів (не менше трьох) з досвідом роботи по організації харчування не менше трьох років. Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність у штаті водіїв (не менше двох) з досвідом роботи не менше трьох років.Довідка (інформація) відповідно до таблиці 1 про наявність в штаті інженера – технолога громадського харчування з досвідом роботи по організації з урахуванням профілю харчування зі стажем роботи не менше п’яти років; Довідка в довільній формі про наявність в учасника внутрішнього аудитора системи управління безпечністю харчових продуктів. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати копії трудових книжок. , Довідку (інформацію) в довільній формі про проходження медичного огляду та скан – копії особових медичних книжок (карток) кухарів з відміткою про проходження ними обов’язкового профілактичного огляду відповідно до Наказу МОЗ України від 23.07.2002 р. № 280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб» (зі змінами); Довідку (інформацію) в довільній формі про проходження медичного огляду та скан – копії особових медичних книжок (карток) водіїв з відміткою про проходження ними обов’язкового профілактичного огляду відповідно до наказу МОЗ України від 23.07.2002 р. № 280 «Щодо організації проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб» (зі змінами); Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати документальне підтвердження наявності у штаті інженера - технолога шляхом подання копії документа про освіту (диплома, свідоцтва, сертифіката тощо), що підтверджує отримання відповідної кваліфікації у сфері харчових технологій. Для підтвердження наявності працівників, які будуть залученні до надання послуг (кухарів, водіїв, інженера-технолога та внутрішнього аудитора) надати: копії трудових книжок (сторінку із даними працівника та сторінку з відміткою про прийняття на роботу до Учасника) та/або наказів про призначення, та/або копії витягів з наказів про призначення, або розпоряджень, або копії трудових договорів, або копії цивільно-правового договору (чинних на період надання послуг). Для підтвердження стажу працівників надати копії трудових книжок (сторінку із даними працівника та сторінок, що підтверджують стаж працівника у відповідній сфері (кухарів, водіїв та інженера-технолога).
                      3. Наявність досвіду виконання аналогічного договору
                      Застосовується до:
                      Учасника процедури
                      Стосується:
                      Лоту Послуги з постачання готових страв для харчування хворих
                      Законодавство:
                      Підтверджується, що
                      1 - досвіду виконання аналогічного договору
                      Статус: Активна
                      Дата створення: 04-07-2025, 14:04:24
                      Способи підтвердження:
                      Документ
                      Додаток_1 Кваліфікаційні критерії.doc, Довідка (інформація) про виконання аналогічного за предметом закупівлі договору (не менше одного договору). , Аналогічним договором в розумінні цього оголошення є повністю виконаний (завершений) договір за предметом закупівлі послуг з організації харчування або кейтерингових послуг. Не може вважатись аналогічним договором такий, яким не підтверджуються повністю виконані обов’язки за цим договором. Копію/ї договору/договорів, зазначеного/зазначених в довідці, з усіма додатками до нього/них. Копії/ю документів/а на підтвердження повного виконання не менше ніж одного договору, зазначеного в наданій Учасником довідці. або лист – відгук від контрагента про виконання договору(ів), зазначених в наданій учасником довідці із зазначенням номеру, дати та суми договору(рів). Лист – відгук повинен свідчити про належне, своєчасне та добросовісне виконання зобов’язань учасника по даному договору та містити інформацію про якість наданих послуг, своєчасність, наявність чи відсутність зауважень. (вибрати один із варіантів).
                      ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ