Документ
Документи та інформація, які підтверджують відповідність Учасника кваліфікаційним критеріям , 1.1. Інформаційна довідка про наявність обладнання та матеріально-технічної бази для виконання умов договору про закупівлю, а саме: - довідка в довільній формі про наявність обладнання (документальне підтвердження для обладнання не потрібно) та виробничого приміщення, яке будуть задіяні в договірних зобов'язаннях із зазначенням власне чи орендоване (на підтвердження наявності приміщень надати скановану копію(ї) з оригіналу/ скановану копію(ї) договору оренди**, купівлі-продажу тощо). У випадку коли Учасник залучає інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/співвиконавців в обсязі до 20 відсотків від вартості договору про закупівлю у випадку закупівлі послуг, він надає про це довідку у довільній формі. ** Договори повинні бути чинними на дату подання пропозиції і діяти протягом дії договору з Замовником. На підтвердження наявності виробничого приміщення Учасник у складі пропозиції надає: скан-копію оригіналу договору купівлі-продажу та/або договір оренди строком дії не менше ніж до кінця 2025 р. або іншого правовстановлюючого документу, який засвідчує право власності/користування виробничого приміщення (цеху); докумен(т/ти) про реєстрацію потужностей операторів ринку харчових продуктів на приміщення (витяг з реєстру потужностей на зберігання та реалізацію харчових продуктів або інший документ). На підтвердження належного стану матеріально-технічної бази, зазначеної Учасником у вищевказаній довідці, Учасники у складі тендерної документації подають копії наступних документів: - Скановану копію(ї) з оригіналу/ скановану копію(ї) договору (ів), дійсних на період постачання предмету закупівлі (протягом 2025 року), на санітарну обробку виробничого приміщення (надання послуг з дезінфекції, дезінсекції, дератизації). - Останній чинний позитивний акт, складений Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів або її територіальним управлінням за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання оператором ринку вимог законодавства про харчові продукти – відносно потужності (виробничого приміщення), на які учасник надає документи про право власності та/або оренди або іншого правовстановлюючого документу, або останні чинні позитивні акти, складені за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров'я та благополуччя тварин. 1.2. На підтвердження впроваджених технологій (системи управління безпечністю харчових продуктів надати) учасник надає: - Інформація про запровадження системи НАССР*; *З метою підтвердження запровадження Учасником процедури закупівлі розробки, впровадження та застосування Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), документи відповідності міжнародним стандартам якості харчування HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), а саме: розроблену та затверджену Програму-передумову системи НАССР (Учасники надають скан-копії оригіналу титульної сторінки на приміщення де буде відбуватись приготування обідів ). На виконання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» для операторів ринку харчових продуктів, для підтвердження контролю якості на всіх етапах виробничих процесів та створення належної виробничої гігієни на основі впровадженої системи менеджменту якості харчових продуктів, надати: - Сертифікат ISO 22000-2019 (ISO 22000-2018, IDT) «Система управління безпечністю харчових продуктів», виданий Учаснику для підтвердження впровадження при наданні послуги системи управління безпекою харчових продуктів; - Сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 «Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги (ISO 28000:2007, IDT)». Вказаний сертифікат повинен бути виданий на ім’я учасника процедури закупівлі; Надати копію декларації відповідності матеріально-технічної бази (об’єкта нерухомості для забезпечення надання послуг (виробничого приміщення/цеху) вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, підготовлена за формою затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 року №440 (із наступними змінами та доповненнями) та підтвердження її подання до адміністратора центру надання адміністративних послуг або ДСНС (дозвільного органу).