Період оскарження умов закупівлі - по 11-02-2025, 00:00
Учасник несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України. Кількість дітей, які мають харчуватись: Учні 1- 4 класів – 299 дітей (вікова категоріям учнів: від 6 до 11 років); Учні 5- 11 класі пільгових категорій - 92 дітей (по наступним віковим категоріям учнів: від 11 до 14 років – 62 дитина, від 14 і більше років – 30 дітей): Послуги їдалень: одноразове гаряче харчуванням учнів 1-4 класів та пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти на січень-травень 2025 рік (аутсорсинг) – 1 послуга (36363 дітоднів); лютий - травень 2025 рік (аутсорсинг) – 1 послуга (27761 дітоднів) одноразове гаряче харчування для учнів1-4 класів від 6 до 11 років – 21229 дітоднів; одноразове гаряче харчування для учнів від 11 до 14 років – 4402 дітоднів; одноразове гаряче харчування для учнів від 14 і більше років – 2130 дітоднів. Кількість учнів на харчування узгоджується замовником кожного дня. Прогнозний розрахунок потреби в коштах на харчування в Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 Смілянської міської ради Черкаської області на лютий-травень 2025рік за умови очікуваної кількості дітоднів за лютий-травень 2025р. 85%-95% відвідування: Послуги їдалень: одноразове гаряче харчуванням учнів 1-4 класів та пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти на лютий-травень 2025 рік (аутсорсинг) –1 послуга (24251 дітоднів): одноразове гаряче харчування для учнів1-4 класів від 6 до 11 років – 18045 дітоднів; одноразове гаряче харчування для учнів від 11 до 14 років – 4182 дітоднів; одноразове гаряче харчування для учнів від 14 і більше років – 2024 дітоднів. В закладі необхідно організувати харчування учнів, вартість якого не може перевищувати граничну вартістю харчування, за віковими категоріями згідно рішення Смілянської міської ради від 25.12.2024 № 90-3/VІІІ «Про встановлення вартості харчування в закладах освіти на 2025 рік». Становить: - Одноразового гарячого харчування на 1 учня в день: для дітей від 6 до 11 років – 50,20 грн.; - Одноразового гарячого харчування на 1 учня в день: для дітей від 11 до 14 років – 56,16 грн.; - Одноразового гарячого харчування на 1 учня в день: для дітей від 14 і більше років – 60,28 грн. Учні 1-4 класів харчуються відповідно до Постанови від 4 жовтня 2024 р. № 1145. До дітей пільгових категорій відносяться: діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах; діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”; діти з числа внутрішньо переміщених осіб; діти, які мають статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів; діти з числа осіб, визначених у статті 10 та 101 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”; діти із сімей, у яких один із батьків є учасником бойових дій або інвалідом війни та захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України. Остаточні фінансові розрахунки Замовник проводить по кількості дітей, які харчувались, після надання відповідних документів. В складі пропозиції на підтвердження відповідності встановленим технічним, якісним та кількісним характеристикам учасники подають розроблене та затверджене у встановленому порядку в Держпродспоживслужбі (її територіальних відділеннях) та погоджене Замовником (шляхом підписання на титульній сторінці) примірне чотири тижневе сезонне меню (на відповідний сезон зима/весна 2025 року), яке повинно відповідати постанові Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305, скориговане по наступним віковим категоріям учнів: від 6 до 11 років, від 11 до 14 років, від 14 до 18 років. Примірне чотиритижневе меню розраховано для одноразового гарячого харчування, як орієнтовне меню для складання щоденних меню, в залежності від вартості харчування, типу харчування (одноразове гаряче харчування (сніданок) учнів початкових класів та учнів пільгових категорій) і отриманих підприємством продуктів від постачальників з урахуванням сезонності, ціни, економічної ситуації. Примірне чотиритижневе меню повинно розроблятися виключно за технологічними картами, затвердженими ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. ОМ Марзєєва НАМН України" з посиланням на Збірник рецептів № технологічної карти в наданому меню Учасника.
| Статус: | Закупівля не відбулась |
| Бюджет: | 1 262 726,84 UAH(без ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Послуги |
| Мінімальний крок аукціону: | 6 313,63 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Замовник: | Смілянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Смілянської міської ради Черкаської області |
| ЄДРПОУ: | 21380863 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Наталія Штанько |
| Телефон: | +380674576390 |
| E-mail: | shtanconatasha@ukr.net |
| Місцезнаходження: | 20700, Україна, Черкаська область,м. Сміла, вул. Рєпіна, 47 |
3 |
Вимога про усунення невідповідностей 1) перелік виявлених невідповідностей: 1.1. У складі тендерної пропозиції Учасником не надано: 1.1.1. «1. Інформація та документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям: (Кваліфікаційні критерії відповідно до статті 16 Закону, підстави, встановлені згідно п. 47 Особливостей, та інформація про спосіб підтвердження відповідності учасників установленим критеріям і вимогам згідно із законодавством.) відповідно до додатку 2 до Тендерної документації».; 1.2. У складі тендерної пропозиції Учасником не надано: 1.2.1. Відповідно до додатку 2 до Тендерної документації: Перелік документів та/або інформації, які подаються учасником процедури закупівлі у складі тендерної пропозиції (Інформація та документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям; Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі): « Учасник повинен надати замовнику копії документів, завірені печаткою учасника: -. Копія дійсного сертифікату системи управління якістю ДСТУ EN ISO 9001:2018, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ, дійсного протягом всього строку надання послуг по договору. -. Копія дійсного сертифікату на «Систему керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» (ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2018, IDT)» на вид діяльності: кейтерингові послуги та послуги з шкільного харчування, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ. - Сертифікат ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015)- Системи екологічного управління, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ на ISO 14001:2015); - Сертифікат ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2019) - Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці на вид діяльності: послуги з постачання продуктів харчування та готової їжі, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ на ISO 45001:2019; -Сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 «Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги (ISO 28000:2007, IDT)». -Сертифікат, виданий на працівників учасника, який підтверджує підготовку працівника учасника згідно вимог стандарту «Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів» ISO 22000:2018. Системи управління безпечністю харчових продуктів - Сертифікат, виданий на працівника учасника на підтвердження кваліфікації/ або підтвердження проведення навчання працівників: Внутрішній аудитор системи менеджменту (управління) безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018 на вид діяльності: послуги з шкільного харчування та кейтерингові послуги. - Сертифікат/свідоцтво, яким підтверджується, що система менеджменту безпечністю харчових продуктів у учасника впроваджена та повністю функціонує у відповідності до ІSO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», а саме сертифікат/свідоцтво ISO/TS 22002-2:2019 «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування», який виданий органом сертифікації. Крім усього зазначеного, Учасник повинен також надати у складі пропозиції звіт про аудит (виданий Учаснику), сфера аудиту – стосовно надання послуг громадського харчування, послуг їдалень та послуг з постачання продуктів харчування та готової їжі. У вказаному звіті повинно бути вказано ціль аудиту – підтвердження відповідності системи менеджменту об’єкта аудиту вимогам критерії аудиту. Також має вказуватися оцінка ефективності коригувальних дій відносно невідповідностей, а саме: має вказуватися про ефективність таких дій.» 2) перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей: 2.1. Учасник повинен з використанням електронної системи закупівель надати: «1.1. № з/п Кваліфікаційні критерії Документи та інформація, які підтверджують відповідність Учасника кваліфікаційним критеріям* 1 Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій* * Під час закупівлі робіт або послуг у разі встановлення кваліфікаційного критерію, такого як наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та/або наявність працівників, які мають необхідні знання та досвід, учасник може для підтвердження своєї відповідності такому критерію залучити спроможності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників / співвиконавців 1.1. Довідка (згідно Форми 1 Додатку 2) за власноручним підписом уповноваженої особи учасника, яка завірена печаткою (у разі її використання), в якій зазначається наступна інформація: - наявність обладнання та матеріально-технічної бази необхідних для виконання договору; - наявність складських приміщень для зберігання асортименту товару; - наявність автотранспорту, у випадку, коли суб'єкт господарювання буде здійснювати доставку продукції для приготування страв самостійно. 1.2. Копії документів, які підтверджують право володіння (користування, оренди, іншого права володіння) учасника вказаними ним об’єктами (складських приміщень, автотранспорту). 2 Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід* * Під час закупівлі робіт або послуг у разі встановлення кваліфікаційного критерію, такого як наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та/або наявність працівників, які мають необхідні знання та досвід, учасник може для підтвердження своєї відповідності такому критерію залучити спроможності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/ співвиконавців. 2.1. Довідка (згідно Форми 2 Додатку 2) за власноручним підписом уповноваженої особи учасника, яка завірена печаткою (у разі її використання), в якій зазначається наступна інформація: - наявність працівників відповідної кваліфікації, які будуть залучені для надання послуг з організації харчування, що є предметом закупівлі, які мають необхідні знання та досвід (посада, кваліфікація, категорія); 2.2. Копії документів, що підтверджують трудові відносини між учасником та його працівниками; 2.3. Персонал, який планується залучати безпосередньо до приготування їжі, повинен мати особисті медичні книжки встановленого МОЗ зразка з результатами проходження періодичних профілактичних медичних оглядів, надати Копії документів. 3 Наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів) 3.1. На підтвердження досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів) Учасник має надати: 3.1.1. довідку (згідно Форми 3 Додатку 2) за власноручним підписом уповноваженої особи учасника, яка завірена печаткою (у разі її використання) з інформацією про виконання аналогічних за предметом закупівлі договорів (не менше одного). Аналогічними договорами в розумінні цієї документації є договори про надання аналогічних послуг відповідно до предмету даної закупівлі. 3.1.2. не менше 1 копії договору, зазначеного в довідці в повному обсязі, 3.1.3. позитивний лист-відгук (або рекомендаційний лист тощо) (не менше одного) від контрагента згідно з аналогічним договором, який зазначено в довідці та надано у складі тендерної пропозиції про належне виконання цього договору з посиланням на номер, дату і предмет такого договору та із зазначенням якості виконання учасником процедури закупівлі договірних зобов’язань. *У разі участі об’єднання учасників підтвердження відповідності кваліфікаційним критеріям здійснюється з урахуванням узагальнених об’єднаних показників кожного учасника такого об’єднання на підставі наданої об’єднанням інформації. Форма 1 Довідка, яка містить відомості про наявність в учасника обладнання та малоцінного інвентарю, автотранспорту, складських приміщень 1. Обладнання та малоцінний інвентар**. № Назва Кількість одиниць Документ, що підтверджує право власності або користування (довідка про наявність обладнання та малоцінного інвентарю на балансі (для юридичних осіб), договір оренди або інші документи: договір купівлі-продажу, технічний паспорт. 1 2 3 4 2. Автотранспорт **. № Назва Державнийномер Номер свідоцтва про державну реєстрацію Документ, що підтверджує право власності або користування * (довідка про наявність на балансі (для юридичних осіб), договір оренди або інші документи: договір купівлі-продажу, тощо*** 1 2 3 4 5 3. Складські приміщення **. № Адреса Площа (кв.м) Документ, що підтверджує право власності або користування *, **** 1 2 3 4 _______________ __________________ ____________________ Посада Підпис / М.П. П.І.Б. * Копії документів, завірені печаткою учасника (у разі її використання учасником), обов'язково додаються до цієї форми. ** У разі відсутності обладнання, автотранспорту чи складських приміщень у формі зазначається «немає». *** Документи, що підтверджують право власності або користування автотранспортом: 1) свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу або інший документ, який відповідно до законодавства, посвідчує право власності (обліку), завірені належним чином; 2) договори оренди/суборенди, лізингу/сублізингу транспортного засобу та інші правочини, передбачені законодавством (у разі, якщо транспортний засіб належить учаснику процедури закупівлі не на праві власності), завірені належним чином таким учасником; 3) акт приймання-передачі транспортного засобу або інші документи, передбачені умовами договорів, зазначених у цьому пункті, або законодавством, що підтверджують передачу учаснику процедури закупівлі транспортного засобу, у тому числі передбачені умовами договорів суборенди, сублізингу та інших правочинів, стороною якого є третя особа, яка не є власником транспортного засобу, завірені належним чином таким учасником; 4) документ, копія якого належним чином завірена власником транспортного засобу, що підтверджує його право власності на транспортний засіб, у разі якщо учасником процедури закупівлі отримано зазначений транспортний засіб за договором суборенди, сублізингу або іншим правочином, стороною якого є третя особа, яка не є власником транспортного засобу; 5) договори суборенди, сублізингу транспортного засобу або інші правочини, укладені власником з третьою особою, яка не є власником транспортного засобу, та які підтверджують право орендодавця, лізингодавця та цієї третьої особи надавати її у користування, завірені належним чином таким учасником. **** Документи, що підтверджують право власності або користування складськими приміщеннями: 1) договори про право власності або інші правочини, що підтверджують право власності учасника процедури закупівлі на об'єкти матеріально-технічної бази, завірені належним чином таким учасником; 2) договори оренди/суборенди, лізингу/сублізингу об'єктів матеріально-технічної бази та інші правочини, передбачені законодавством (у разі, якщо об'єкти матеріально-технічної бази належать учаснику процедури закупівлі не на праві власності), завірені належним чином таким учасником; акти приймання-передачі об'єктів матеріально-технічної бази або інші документи, передбачені умовами договорів, зазначених у цьому підпункті, або законодавством, що підтверджують передання учаснику процедури закупівлі об'єктів матеріально-технічної бази, у тому числі передбачені умовами договорів суборенди, сублізингу та інших правочинів, стороною якого є третя особа, яка не є власником техніки, завірені належним чином таким учасником. Форма 2 Довідка, яка містить відомості про наявність в учасника працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідний досвід для надання послуг з предмета даної закупівлі* № Посада* Кількість штатних одиниць Форма зайнятості (основна чи за сумісництвом)** Освіта Наявність медичної книжки з датою допуску до роботи (вказати дату останнього медогляду)*** 1 2 3 4 5 6 _______________ __________________ ____________________ Посада Підпис / М.П. П.І.Б. *Розрахунок чисельності працівників (технолог, повар, кухонний робітник, комірник тощо), які безпосередньо беруть участь у наданні послуг, рекомендовано здійснювати відповідно до Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 N 1205, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 22.12.2010 за N 1308/18603. ** копії документів, завірені учасником процедури закупівлі: - трудова книжка; або - наказ про призначення на посаду, наказ про сумісництво (за наявності); або - цивільно-правова угода з особою, що буде задіяна учасником процедури закупівлі протягом усього терміну виконання договору про закупівлю; або - інші документи, передбачені законодавством, та які підтверджують наявність правовідносин учасника процедури закупівлі з відповідними працівниками. *** Копії документів, завірені печаткою учасника (у разі її використання учасником), обов’язково додаються до цієї форми: - особисті медичні книжки встановленого МОЗ зразка з результатами проходження періодичних профілактичних медичних оглядів. Довідка про досвід виконання аналогічного договору № з/п Найменування та код ЄДРПОУ (РНОКПП) замовника, якому здійснювалося надання аналогічних послуг Предмет договору Номер та дата заключення договору Сума договору, грн. Контактна особа замовника (Прізвище, ім'я та по батькові без скорочень), телефон 1 2 3 4 5 6 _______________ __________________ ____________________ Посада Підпис / М.П. П.І.Б. 2.2. Учасник повинен надати замовнику копії документів, завірені печаткою учасника: -. Копія дійсного сертифікату системи управління якістю ДСТУ EN ISO 9001:2018, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ, дійсного протягом всього строку надання послуг по договору. -. Копія дійсного сертифікату на «Систему керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» (ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2018, IDT)» на вид діяльності: кейтерингові послуги та послуги з шкільного харчування, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ. - Сертифікат ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015)- Системи екологічного управління, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ на ISO 14001:2015); - Сертифікат ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2019) - Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці на вид діяльності: послуги з постачання продуктів харчування та готової їжі, який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ на ISO 45001:2019; -Сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 «Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги (ISO 28000:2007, IDT)». -Сертифікат, виданий на працівників учасника, який підтверджує підготовку працівника учасника згідно вимог стандарту «Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів» ISO 22000:2018. Системи управління безпечністю харчових продуктів - Сертифікат, виданий на працівника учасника на підтвердження кваліфікації/ або підтвердження проведення навчання працівників: Внутрішній аудитор системи менеджменту (управління) безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2018 на вид діяльності: послуги з шкільного харчування та кейтерингові послуги. - Сертифікат/свідоцтво, яким підтверджується, що система менеджменту безпечністю харчових продуктів у учасника впроваджена та повністю функціонує у відповідності до ІSO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», а саме сертифікат/свідоцтво ISO/TS 22002-2:2019 «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування», який виданий органом сертифікації. Крім усього зазначеного, Учасник повинен також надати у складі пропозиції звіт про аудит (виданий Учаснику), сфера аудиту – стосовно надання послуг громадського харчування, послуг їдалень та послуг з постачання продуктів харчування та готової їжі. У вказаному звіті повинно бути вказано ціль аудиту – підтвердження відповідності системи менеджменту об’єкта аудиту вимогам критерії аудиту. Також має вказуватися оцінка ефективності коригувальних дій відносно невідповідностей, а саме: має вказуватися про ефективність таких дій. Документи та інформація на усунення виявлених невідповідностей та згідно даного повідомлення можуть надаватись у вигляді нової редакції у складі тендерної пропозиції документів (з інформацією, та/або документами, тощо), шляхом надання додаткових документів, тощо. Надані учасником документи згідно цього повідомлення повинні в повній мірі відповідати вимогам тендерної документації. Під невідповідністю в інформації та/або документах, що подані учасником процедури закупівлі у складі тендерної пропозиції та/або подання яких вимагається тендерною документацією, розуміється у тому числі відсутність у складі тендерної пропозиції інформації та/або документів, подання яких передбачається тендерною документацією (крім випадків відсутності забезпечення тендерної пропозиції, якщо таке забезпечення вимагалося замовником, та/або відсутності інформації (та/або документів) про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, що пропонується учасником процедури в його тендерній пропозиції). Невідповідністю в інформації та/або документах, які надаються учасником процедури закупівлі на виконання вимог технічної специфікації до предмета закупівлі, вважаються помилки, виправлення яких не призводить до зміни предмета закупівлі, запропонованого учасником процедури закупівлі у складі його тендерної пропозиції, найменування товару, марки, моделі тощо.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.