1 - 1.1.1. Учасники в складі тендерної пропозиції документально підтверджують наявність матеріально-технічної бази, достатньої для виконання договору щодо надання послуг, що є предметом даної закупівлі, шляхом подання: - довідки довільної форми про матеріально-технічну базу, необхідну для виконання договору щодо надання послуг, що є предметом даної закупівлі; - довідка з адресою(-ами) розташування потужностей. Кількість та розташування потужностей повинні забезпечувати якісне та безперебійне надання послуг згідно Додатку 2 до тендерної документації у відповідності вимогам встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305; - копія експлуатаційного(-их) дозволу(-ів) для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів, виданого на ім’я учасника торгів та/або копія документу, що підтверджує державну реєстрацію потужностей оператора ринку. У випадку якщо експлуатаційний дозвіл виданий не на ім’я учасника торгів, та/або копія документа, що підтверджує державну реєстрацію потужностей оператора ринку, виданого на ім’я власника потужностей, учасник до копії експлуатаційного дозволу та/або копії державної реєстрації потужностей оператора ринку зобов’язаний надати документ (наприклад копію договору оренди тощо), який підтверджує право користування потужностями (об’єктами) власника, на ім’я якого виданий експлуатаційний дозвіл та/або на ім’я якого є проведена державна реєстрація потужностей оператора ринку з листом від власника обʼєктів щодо незаперечення використання його обʼєктів учасником. Лист повинен містити посилання на номер оголошення про проведення відкритих торгів щодо яких подається тендерна пропозиція учасника; - документ, що підтверджує проведення дератизації та дезінсекції зазначених потужностей у 2025 році. - скан-копія(-ї) документу(-тів), що підтверджує(-ють) право власності або скан-копія(-ї) договору(-ів) оренди (у разі використання орендованого приміщення) на приміщення, в якому(-их) буде проводитись безпосереднє приготування гарячих обідів для учнів загальноосвітніх закладів та вихованців Ірпінської гімназії "Освіта" (Джерельце") (дошкільне відділення). 1.1.2. У випадку необхідності доставки готових страв (виготовлених на потужностях учасника) до місць надання послуг згідно Додатку 2 до тендерної документації, учасник додатково надає: - гарантійний лист про те, що загальний час з моменту приготування, транспортування та видачі готової гарячої їжі не буде перевищувати дві години; - інформації про наявність автотранспорту(ів), необхідних для надання послуг із зазначенням марки, моделі тощо, державного реєстраційного номеру, що підтверджується належним чином завіреною копією свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (технічного паспорту), у разі коли учасник торгів немає власного транспортного засобу, а використовуватиме автомобіль(і), які йому не належать, необхідно надати копію документу (наприклад договору оренди та/або договору про надання транспортних послуг тощо, де зазначено автомобілі(ь), яким(и) буде здійснюватися перевезення товару, що є предметом закупівлі та копію(ї) свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (технічного(х) паспорту(ів)) на автотранспортний(і) засіб(оби) якими здійснюватиметься поставка та які зазначені в довідці, лист від власника автотранспорту щодо незаперечення використання його автотранспорту учасником. Лист повинен містити посилання на номер оголошення про проведення відкритих торгів щодо яких подається тендерна пропозиція учасника. Тип та кількість автотранспорту учасник визначає в залежності від кількості та місця розташування вказаних потужностей; - документ, що підтверджує проведення санітарної обробки (дезінфекції) автотранспорту(ів) (надати Акт виконаних робіт (або наданих послуг) та відповідний Договір) згідно чинного законодавства України, яким здійснюватиметься надання послуг зазначених в технічному завданні (подається в складі пропозиції договір на проведення санітарної обробки автотранспорту, чинний на дату розкриття тендерних пропозицій та документ, який підтверджує проведення санітарної обробки (дезінфекції) автотранспорту у 2025 році); - якщо автотранспорт підлягає проведенню обов’язкового технічного контролю, додатково на них надати, чинні на дату подання пропозиції, протоколи перевірки стану транспортного засобу; - довідку довільної форми про наявність достатньої кількості необхідного обладнання для доставки готових страв (герметичні гастроємності та термоізоляційні бокси). Довідка повинна містити інформацію про місткість вказаного обладнання в літрах/міліграмах/тощо. Загальна місткість вказаного в довідці обладнання повинна бути достатньою для забезпечення якісного та безперебійного надання послуг, що є предметом даної закупівлі у відповідності з вимогами встановленими постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305; - документ(-ти) що підтверджує(-ють) право власності на вказане в довідці обладнання для доставки готових страв (герметичні гастроємності та термоізоляційні бокси); 1.1.3. З метою запобігання зриву харчування, учасник повинен надати довідку довільної форми, в якій повинен навести конкретні докази того, що зазначеної ним матеріально-технічної бази достатньо для виконання договору щодо надання послуг, що є предметом даної закупівлі, у відповідності з вимогами встановленими постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305.
Статус: Активна
Дата створення: 21-01-2025, 09:17:25