Документ
, 1.2.1. Довідка в довільній формі про наявність працівників* відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, у т. ч.: − повар та/або кухар та/або технолог приготування їжі (не менше шести). *«Працівник» - вживається у значенні, наведеному пунктом 14.1.195. статті 14 Податкового кодексу України. 1.2.2. На підтвердження інформації, зазначеної у довідці про наявність працівників, Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копії наступних документів: • надати документальне підтвердження відповідної освіти найманих працівників Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв. При цьому, Учасник надає оригінал та/або копію, завірену учасником, документу про здобуття цим працівником відповідної освіти (повар та/або кухар та/або технік-технолог приготування їжі); • копії наказів про прийняття на роботу/призначення/переведення на посаду працівників відповідної кваліфікації та/або копії трудових книжок працівників; • копію Додатку №1 до Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску (Д1) за останній звітній період, для якого на дату подання тендерної пропозиції вже минув встановлений граничний термін подання такої звітності, з відміткою про прийняття уповноваженим органом. У разі, якщо працівник, прийнятий на роботу після складання вищевказаного звіту, необхідно надати повідомлення про прийняття працівника на роботу згідно постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. № 413, з відміткою про прийняття уповноваженим органом. • оригінал та/або копію, завірену учасником, діючих особистих медичних книжок працівників учасника, які безпосередньо будуть займатись приготуванням страв, з відміткою про проходження медичного огляду; • сертифікат успішного завершення курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР» усіма працівниками Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв; • сертифікат успішного завершення курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» усіма працівниками Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв; • сертифікат успішного завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» усіма працівниками Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв.