1 - Довідка за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завірена печаткою (за наявності) у відповідності до Форми 1, в якій зазначається інформація щодо наявності обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, достатніх для виконання умов договору про закупівлю із надання послуг щодо предмету закупівлі протягом встановленого цією документацією періоду, а саме: 1) складу/виробничого приміщення (із зазначенням загальної площі (кВ. м.), власний чи орендований, адреси); 2) Правові підстави наявності обладнання/матеріально-технічної бази (копія договору(ів) купівлі-продажу або свідоцтва про право власності або договору оренди (виробничого приміщення, складу) або іншого правовстановлюючого документу, який засвідчує право власності/користування офісом/ складом/спорудою. В разі, якщо учасник не має власного виробничого приміщення /складу, він подає сканкопію оригіналу договору оренди на виробниче приміщення/склад, дійсний на період надання послуг. 3) Електромеханічного, холодильного, посудомийного, теплового, технологічного обладнання та малоцінного інвентарю (кухонний посуд та кухонний інвентар тощо); 4) Документи про реєстрацію потужностей операторів ринку харчових продуктів на приміщення (витяг з реєстру потужностей на зберігання та реалізацію харчових продуктів) 5) Довідка про те що потужності оператора ринку мають державну реєстрацію або отримали експлуатаційний дозвіл відповідно до Закону України про безпечність; Для підтвердження належного стану обладнання та матеріально-технічної бази, зазначених Учасником у вищевказаній довідці, Учасники у складі тендерної документації подають копії наступних документів: - Експлуатаційний дозвіл для операторів ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження (ч.1 ст.23 ЗУ ««Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»), виданий на ім’я учасника процедури закупівлі за адресою потужності, яка зазначена учасником у довідці щодо наявності обладнання, матеріально-технічної бази та технологій. Якщо відповідно до ч.1 ст. 25 ЗУ ««Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», наявність такого дозволу не передбачена, учасник надає документ про присвоєння особистого реєстраційного номеру потужності із зазначенням такого номеру останній чинний позитивний акт, складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти. 6) В умовах постійної загрози обмеження електропостачання, у зв’язку з військовою загрозою Російської Федерації, учасники мають підтвердити можливість надання послуг у заявлені замовником строки та відповідної якості. Для цього учасники мають надати: – підтверджуючі документи наявності виробничого приміщення (цеху): договір купівлі-продажу та/або договір оренди строком дії не менше ніж до кінця 2025 р. – копію документа (договір купівлі-продажу/поставки або видаткова накладна або договір оренди на підтвердження наявності автономної електростанції резервного живлення (генератора, тощо), на випадок планових або аварійних відключень електропостачання. Чинного договору на санітарну обробку (на надання послуг з дезінфекції, дезінсекції, дератизації) складських приміщень
Статус: Активна
Дата створення: 08-01-2025, 15:08:50