Документ
Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій , 1.1.1. Учасник повинен підтвердити наявність обладнання та матеріально-технічної бази (власної, або такої, що використовується на правах оренди, лізингу, тощо), а саме: 1) Марміт для перших страв, шт.- не менше 1; 2) Марміт для других страв, шт. – не менше 1; 3) Духовка електрична для приготування страв, шт. - не менше 1; 4) Холодильна камера: об’єм камери, л - не менше 260; (учасник має можливість надати інформацію про наявність декількох камер, загальний об’єм, яких має бути не менше 260 л) 5) Морозильна камера: об’єм камери, л - не менше 100; (учасник має можливість надати інформацію про наявність декількох камер, загальний об’єм, яких має бути не менше 100 л). Учасники можуть надавати інформацію, як про наявність окремих морозильних та холодильних камер, так і про наявність агрегату, який одночасно забезпечує температурні режими холодильної та морозильної камер. 6) Плита індукційна, шт. - не менше 1, матеріал корпусу: нержавіюча сталь, кількість конфорок – не менше 4, загальною потужністю не менше 14 кВт. 7) Учасник в складі тендерної пропозиції повинен підтвердити наявність в нього транспортного засобу не менше одного (власного або залученого), а саме надати в складі тендерної пропозиції: - оригінал або копію свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (у разі власного); - оригінал або копію документів, що підтверджують право користування (договір оренди, лізингу, тощо) транспортним засобом згідно норм чинного законодавства разом з оригіналом або копією свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (у разі залученого); - оригінал або копію рішення про державну реєстрацію потужності: Вид діяльності – діяльність, пов’язана з харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10С і залишатися придатними для споживання людиною, а саме: транспортування, видане учаснику. 1.1.2. На підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам, наведеним в п.1.1.1., учасник надає гарантійний лист про наявність у нього відповідного обладнання (власного чи такого, що використовується ним на договірних засадах (договір оренди, лізингу, тощо). У разі, використання обладнання на договірних засадах, Учасник надає у складі тендерної пропозиції копії відповідних договорів. Договори мають бути чинними та дійсними протягом всього строку надання послуг, що є предметом закупівлі. У вищевказаному листі учасник обов’язково зазначає модель, марку обладнання