Документ
, Документ, складений та підписаний учасником, про наявність у власності або користуванні приміщення (приміщень), необхідного для зберігання продуктів харчування та продовольчої сировини, а також для приготування готових страв (в разі виникнення необхідності організації процесу харчування шляхом доставки в навчальний заклад готової кулінарної продукції), які знаходяться в адміністративних межах міста Києва, з додаванням документів, які підтверджують право власності або право користуваннятаким приміщенням, а також документів, які підтверджують факт передавання у власність або у користування такого приміщення (приміщень). В разі, якщо приміщення використовується (використовуються) на підставі договору суборенди, необхідно також надати діючий договір оренди, на підставі якого складено договір суборенди. Учасник при подачі договорів може не показувати відомості щодо розміру орендної (суборендної) плати. В разі, якщо документом, на підставі якого учасником використовується (використовуються) приміщення, передбачена оплата за таке користування (договір оренди, суборенди тощо), в складі тендерної пропозиції необхідно надати копії платіжних документів (квитанції, платіжні доручення тощо) з відміткою банківської установи про оплату за користування приміщенням (приміщеннями) за період з 01 січня 2024 року(або з дати складення документа (договору), якщо він складений після вказаної дати)по останній період оплати, що передував поданню тендерної пропозиції, у відповідності до умов оплати, встановлених таким документом (договором).Учасник при подачі платіжних документів може не показувати відомості щодо суми проведених платежів. На виконання вимог Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» учасник в обов’язковому порядку має надати: - оформлені у відповідності до законодавства діючі Умови на скид стічних вод у систему каналізації по вищевказаному приміщенню (приміщенням), якими даного учасника визначено абонентом або субабонентом, а також відповідний договір на приймання стічних вод у систему каналізації. На підтвердження придатності вищевказаного приміщення для приготування готових страв учасник надає відповідну довідку, перелік встановленого обладнання з документальним підтвердженням, а також письмову гарантію надати замовникові можливість оглянути приміщення на предмет придатності для виконання даної умови тендерної документації документ, складений та підписаний учасником, про наявність принаймні в одному з приміщення (приміщень), вказаному (вказаних) в п. 1.1. Додатку 1.холодильного обладнання, необхідного для зберігання продуктів харчування та продовольчої сировини, в тому числі таких, що швидко псуються, з додаванням документів, які підтверджують наявність такого обладнання. У випадку, якщо учасник використовує не власне обладнання, надати документи, які підтверджують право користування таким обладнанням, а також факт передачі учасникові у користування такого обладнання. В разі, якщо обладнання використовується на підставі договору суборенди, необхідно також надати діючий договір оренди, на підставі якого складено договір суборенди. Учасник при подачі договорів може не показувати відомості щодо розміру орендної (суборендної) плати. В разі, якщо документом, на підставі якого учасником використовується обладнання, передбачена оплата за таке користування (оренда, суборенда тощо), в складі тендерної пропозиції необхідно надати копії платіжних документів (квитанції, платіжні доручення тощо) з відміткою банківської установи про оплату за користування холодильним обладнанням за період з 01 січня 2024 року(або з дати складення документа (договору), якщо він складений після вказаної дати) по останній період оплати, що передував поданню тендерної пропозиції , у відповідності до умов оплати, встановлених таким документом. Учасник при подачі платіжних документів може не показувати відомості щодо суми проведених платежів. З дотриманням вимог закону України «Про охорону праці» щодо створення безпечних умов для працівників виробництва в процесі трудової діяльності, Учасник в обов’язковому порядку має надати документальне підтвердження відповідності діючим нормам заземлюючих пристроїв, встановлених в приміщенні (приміщеннях). зазначеному в п. 1.1 Додатку 1 документ, складений та підписаний учасником, про наявність та загальну кількість власного та/або залученого автотранспорту для перевезення продуктів харчування та продовольчої сировини, договори на надання транспортних послуг (в разі використання залученого автотранспорту) документ, складений та підписаний учасником, про наявність необхідної кількості кухонного посуду, інвентарю та обладнання для комплектації їдальні