1 - - Довідку в довільній формі з інформацією про обладнання та матеріально-технічну базу Учасника процедури закупівлі. (Учасник повинен вказати в довідці яке саме обладнання та матеріально- технічну базу він має в наявності). - Гарантійний лист про те, що до моменту укладання договору Учасник доукомплектує їдальню таким матеріально-технічним обладнанням та інвентарем: морозильна камера - 1 шт., побутова холодильна камера - 1 шт., буфетна стійка - 1 шт., вітрина - 1 шт., скло - 1шт., бак для сміття (малі та великі) - 5 шт., шафа - 2 шт., ваги циферблат - 1 шт., картоплечистка - 1 шт., грохот - 7 шт., кухонний посуд та інвентар (гусятниця - 1 шт., горщик для запікання - 20 шт., деко для запікання - 6 шт., дошки розділочні - 20 шт., каструля 60 л. - 16 шт., каструля 60 л. (з нержавіючої сталі) - 1 шт., каструлі 30 л. (з нержавіючої сталі) - 2 шт., каструля 40 л. - 10шт., каструля чавунна 40 л. - 2 шт., каструля чавунна 30 л. - 4 шт., каструля - 2 шт., каструля для І страв (з нержавіючої сталі) - 20 шт., каструля для дієтичних страв (з нержавіючої сталі) - 2 шт., каструля чавунна - 4 шт., каструля 1,5 л. та 3 л. - 10 шт., каструля 5 л. - 8 шт., ковш для води - 10 шт., лотки з кришками - 3 шт., лотки гарнірні (для інвентаря) - 5 шт., лотки для запікання - 6 шт., лотки (з нержавіючої сталі) - 7 шт., лотки - 5 шт., лотки для м’яса та риби - 5 шт., ложка роздаточна - 10 шт., лопатки - 10 шт., сито (з нержавіючої сталі) - 2 шт., сотейник - 4 шт., сотейник чавунний - 5 шт., рознос (з нержавіючої сталі) - 2 шт., рознос столовий - 50 шт., миски для салату та фруктів - 16 шт., магніт для ножів - 3 шт., миски для духової шафи - 30 шт., пательні чавунні - 6 шт., чайник - 10 шт., ножі столові - 50 шт., ножі розділочні - 18 шт., черпаки для І страв - 15 шт., шпилька кондитерська - 1 шт., відра пластикові - 20 шт.), столовий посуд (миски для І страв, тарілки для ІІ страв, ложки, виделки) із розрахунку 2 комплекти на одне посадкове місце.
Статус: Активна
Дата створення: 30-12-2024, 23:26:39