1 - - Довідку в довільній формі з інформацією про обладнання та матеріально-технічну базу Учасника процедури закупівлі. (Учасник повинен вказати в довідці яке саме обладнання та матеріально- технічну базу він має в наявності). - Гарантійний лист про те, що Учасник до укладання договору зобов’язується забезпечити харчоблок їдальні наступним обладнанням та інвентарем: Буфетна стійка, мікрохвильова піч- 1 шт., холодильна вітрина на буфеті -1 шт., термобот з дозатором для гарячих напоїв -2 шт., стіл обідній – 3 шт., стільці -12 шт., штори в обідньому залі-3 комплекта, каструля 10 л- 6 шт., каструля 20 л.- 5 шт., каструля 30л. – 3 шт., каструля 40 л-3 шт., каструля 50 л-2 шт., сковорідка -8 шт., казан- 3 шт., лотки нержавіючі -9 шт., лотки алюмінієві -8 шт., миска нержавійка – 11 шт., миска алюмінієва.- 6 шт., кухонний інвентар (терки, ножі, сито, черпаки, роздаточні ложки) -54 шт., вилка нержавіюча-300 шт., ложка нержавійка-150 шт., тарілка 180 гр. -500 шт., салатник 150 гр-300 шт., супова тарілка 300 гр., -200 шт., електром’ясорубка професійна (для сирого)- 1 шт., електром’ясорубка професійна (для вареного)- 1 шт., холодильні камери- 3 шт., холодильник побутовий – 2 шт., шафа для збереження спецодягу-3 шт., електроплита 2-комфорна -1 шт., стіл для разділення овочів -1 шт., дошки дерев’яні -7 шт., дошки пластикові кольорові -7 шт., піддони для зберігання овочів-4 шт., тістоміс на 50 л. – 1 шт., стіл для розділення тіста -3 шт., інвентар для розділення тіста -80 шт., дека кондитерські -15 шт., дека з бортиком -20 шт., електром’ясорубка побутова Мулінекс -2 шт., овочерізка -1 шт., шафа для зберігання миючих та дезінфікуючих засобів-1 шт., шафа для прибирального інвентаря -1 шт., мусорні баки на 120 л. -5 шт., шафа для зберігання документів-2 шт., котел для нагрівання води на 150 л., електросковорода -1 шт., кавомашина – 1 шт.
Статус: Активна
Дата створення: 30-12-2024, 20:15:19