1 - Довідка щодо наявності складського або декількох складських приміщень для зберігання товару, що використовується під час надання послуг, які є предметом закупівлі та наявність матеріально-технічної бази (в.т.ч. транспортні засоби, придатні для доставки (перевезення) продуктів харчування. із зазначенням вантажопідйомності та температурного режиму у довідці) - Копія документу на власне складське приміщення, про яке зазначено у довідці, або копія чинного договору оренди складського приміщення та акту приймання-передачі, якщо складські приміщення орендовані або копії договору суборенди, або договір на надання складських послуг, чинні до кінця 2025 року. - Копія свідоцтва про державну реєстрацію на спеціалізовані транспортні засоби (вантажні спеціалізовані фургон-рефрижератори) для доставки продуктів харчування до місця надання послуг, з наданням копії відповідних документів, що підтверджують право власності чи копія договору оренди/суборенди, або іншого договору, якщо зазначені транспортні засоби не знаходиться у власності Учасника. - Копія довідки про санітарну обробку наведених транспортних засобів, дійсну на дату подання пропозиції. Для орендованого/суборендованого транспортного засобу подається копія чинного договору оренди/суборенди з актом приймання-передачі. Договори мають бути чинними на момент подання пропозиції. - Договір про послуги щодо здійснення щозмінної перевірки технічного стану транспортних засобів учасника автотранспортним підприємством/ автотранспортними підприємствами та не менш, ніж двох актів виконаних робіт/ наданих послуг за кожним з договорів чинними на момент подання пропозиції. - Сертифікат на систему управління якістю продукції, ISO 9001:2015, виданий на ім’я учасника процедури закупівлі, діючий на дату подання тендерної пропозиції (на складське приміщення) стосовно надання послуг ресторанів і пунктів швидкого харчування, послуг щодо виїзного ресторанного обслуговування (кейтерингу), послуг громадського харчування (виготовлення та постачання готових страв, кулінарних виробів, напоїв тощо за місцем розташування закладів), діяльність зі зберігання (складування і відвантаження) та транспортування харчових продуктів, оптової та роздрібної торгівлі харчовими продуктами та напоями, виданого особою, акредитованою Національним агентством з акредитації України; - Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2019, виданий на ім’я учасника процедури закупівлі, надання послуг ресторанів і пунктів швидкого харчування, послуг щодо виїзного ресторанного обслуговування (кейтерингу), послуг громадського харчування (виготовлення та постачання готових страв, кулінарних виробів, напоїв тощо за місцем розташування закладів), діяльність зі зберігання (складування і відвантаження) та транспортування харчових продуктів, оптової та роздрібної торгівлі харчовими продуктами та напоями, діючий на дату подання тендерної пропозиції (на складське приміщення), виданого особою, акредитованою Національним агентством з акредитації України; - акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти на всі складські приміщення учасника, інформація про які надається у складі пропозиції. - акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти на транспортні засоби, які зазначені учасником у довідці про наявність матеріально-технічної бази, видані на ім’я учасника; - Договор(и) про надання послуг з дератизації, дезінсекції, дезінфекції на складські приміщення та транспортні засоби, чинні до кінця 2025 року, та акти надання послуг з дератизації, дезінсекції, дезінфекції складських приміщень та транспортних засобів, зазначених учасником у тендерній пропозиції за останній місяць до дати подання тендерної пропозиції учасника; - Фото спеціалізованого транспорту, що зазначений учасником у тендерній пропозиції, з обов’язковою наявністю на фото реєстраційного номеру такого транспорту; - Експлуатаційний дозвіл на потужності (об’єкти) зі зберігання продуктів харчування, виданий на ім’я учасника процедури закупівлі за адресою потужності, яка зазначена учасником у довідці про наявність матеріально-технічної бази; - документи, які підтверджують обладнання складського приміщення учасника, зазначеного у Довідці щодо наявності складського або декількох складських приміщень для зберігання товару, холодильною та морозильною камерою (договір оренди, видаткова накладна, тощо); - cвідоцтво/ сертифікат про калібрування холодильної та морзильної камери, якою обладнане складське приміщення учасника для зберігання продуктів харчування, видане акредитованою установою, підприємством, організацією.
Статус: Активна
Дата створення: 30-12-2024, 15:13:07