1 - - Довідку в довільній формі з інформацією про обладнання та матеріально-технічну базу Учасника процедури закупівлі. (Учасник повинен вказати в довідці яке саме обладнання та матеріально- технічну базу він має в наявності). - Гарантійний лист про те, що Учасник до укладання договору зобов’язується забезпечити харчоблок їдальні наступним обладнанням та інвентарем: овочерізка - 1шт., електрокотел-1шт., електрочайник на 2 л. -2шт., столовий посуд (з розрахунку 2 комплекти посуду на кожне посадкове місце: тарілка для перших страв-300шт., тарілка для других страв-300шт., ложка-300шт., виделка-300шт., чашка-300шт., піала-300шт. салатниця-300шт.), кухонний посуд та інвентар (хлібниці-35шт., розноси столові-35шт, універсальні підставки для столових приборів-35шт., дошки розділочні-18шт., каструля 60л - 4шт. , каструля 60л (з нержавіючої сталі)- 4шт. , каструля 40л - 4шт. , каструля 30л - 4шт. , каструля для дієтичних страв (з нержавіючої сталі) - 2шт. , каструля чавунна - 2шт. , каструля 5л - 3шт. , каструля 3л - 3шт. , лотки гарнірні -2шт., лотки для харчових продуктів-10шт., лотки з кришками-10шт., лотки для м’яса та риби -4шт., пательні-4шт., лопатки -3шт., миски з нержавіючої сталі-10шт., миски для салату та фруктів – 5шт., ложки роздаточні-5шт., черпаки для перших страв-3шт., дуршлаг-2шт., сито -2шт., ножі розділочні -10шт., відра пластикові-5шт., ковш для води-3шт., магніти для ножів – 6шт., деко для запікання -6шт.).
Статус: Активна
Дата створення: 27-12-2024, 22:27:25