1 - - Довідку в довільній формі з інформацією про обладнання та матеріально-технічну базу Учасника процедури закупівлі. (Учасник повинен вказати в довідці яке саме обладнання та матеріально- технічну базу він має в наявності). - Гарантійний лист про те, що до моменту укладання договору Учасник доукомплектує їдальню таким матеріально-технічним обладнанням та інвентарем: Холодиньник побутовий – 1шт., Мікрохвильова піч - 1шт., Електрочайник – 2шт., Каструлі 30л. – 3шт., Каструлі 20л.- 3шт., Ємність з нержавіючої сталі більше 3л – 8шт., Дошки розділочні – 4шт., Ножі – 8шт, Шафа для зберігання миючих/дезинфікуючих засобів – 1шт, Роздільні баки для сміття 120л – 3шт, Сушка для посуду – 1шт., Сковорідки – 4шт., Лотки харчові з кришками з нержавіючої сталі – 12шт., Комплект столового посуду (тарілка, тарілка супова, салатник,чашка, ложка, виделка) – 156шт., Кулер для питної води – 1шт., Термос для перевезення перших страв 25л. – 3шт., Термос для перевезення других страв 15-20л. – 6шт., Термос для перевезення третіх страв 25л. – 3шт., Вітрина холодильна – 1шт., Марміт – 1шт., Обладнаний автомобіль для доставки харчових продуктів – 1шт., Бойлер – 1шт., Ємність для запасу води 100л – 1шт., Каструля з краном для кип'яченої води 70л – 1шт., Шафи для зберігання продуктів – 3шт., Половник – 3шт., Роздаткова-гарнірна ложка – 2шт., Щипці кухонні – 2шт., Серветниця – 13шт., Спеціальний одяг для буфетниці/мийниці - 2 комплекти.
Статус: Активна
Дата створення: 27-12-2024, 18:37:09