Період оскарження умов закупівлі - по 29-12-2024, 00:00
| Статус: | Торги відмінено |
| Бюджет: | 237 510 UAH(без ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Послуги |
| Мінімальний крок аукціону: | 1 187,55 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Замовник: | Зарічненський ліцей Черкаської селищної ради Самарівського району Дніпропетровської області |
| ЄДРПОУ: | 26367956 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Вікторія Козак |
| Телефон: | +380972333039 |
| E-mail: | gv.tender@gmail.com |
| Місцезнаходження: | 51270, Україна, Дніпропетровська область,Самарівський район, селище Зарічне, вулиця Молодіжна, будинок 12 |
2 |
Статус:
Виконано
Опис скасування закупівлі/лоту:
Тендерна документація не відповідає закупівлі. Помилково завантажені файли
Причина скасування закупівлі/лоту:
Дата:
27-01-2025, 00:00
Період оскарження:
з 16-01-2025, 15:48 по 27-01-2025, 00:00
Документи:
Повідомлення про невідповідність: 1. П.21 Додатку 2 до Тендерної документації вимагалось: «З метою забезпечення харчування кінцевих споживачів, в тому числі під час оголошених повітряних тривог, Учасник у складі тендерної пропозиції повинен письмово підтвердити можливість видачі готових страв у порційних, індивідуальних пакуваннях в одноразових лотках з поліпропілену або або іншого матеріалу стійкого до гарячої середи для готових страв та десертів з обов’язковою наявністю плівки для запобігання розлиттю/розсипанню їжі разом із висновком санітарно-епідеміологічної експертизи та/або сертифікат відповідності на таку плівку. З дотриманням температурних режимів, встановлених нормативами. На підтвердження можливості виконання вимог даного пункту, учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати договір поставки (та/або купівлі-продажу) одноразових лотків для готових страв та десертів, чинний не менше строку надання послуг, що є предметом даної закупівлі, а також копії документів про якість та безпечність таких одноразових лотків для готових страв та десертів у вигляді: чинного висновку санітарно-епідеміологічної експертизи для контакту з харчовими продуктами, сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2019, виданий на ім’я виробника вищевказаних лотків для готових страв та десертів та протокол випробувань такого посуду, згідно якого послу повинен бути стійким до гарячої середи, термостійким, не змінювати свій колір при температурі до 80 °C (поліестерол) та до 95 °C (поліпропілен), не деформуватися, не розтріскуватися виданий акредитованою установою. Також учасник надає копію атестату про акредитацію такої установи.» Учасником надано Атестат про акредитацію випробувальної лабораторії без додатку. Усунути виявлені невідповідності шляхом надання Атестату про акредитацію випробувальної лабораторії в повному обсязі, тобто з додатком. 2. Таблиця 1 П.2. Додатку 2 до Тендерної документації (Наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід) вимагалось: «Документи, які повинен подати Учасник для підтвердження наявності працівників відповідної кваліфікації, що мають необхідні знання та досвід: - довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, обов’язкова наявність кухарів, контролера якості, технолога/інженера-технолога. За довідкою зазначити наступну інформацію: ПІБ, посада працівників, копії документів, що підтверджують наявність трудових відносин між учасником та всіма працівниками, вказаними згідно відповідної довідки: копії наказів про прийняття на роботу таких працівників, або копії інших документів (витяги з трудових книжок із записами щодо прийняття на роботу таких працівників), що підтверджують наявність найманих працівників згідно чинного законодавства про працю (допускається подання інформації без зазначення посадових окладів працівників); Обов’язково наявність в штаті Учасника технолога/інженера-технолога, або осіб, які виконують такі функції згідно посадової інструкції з наданням документу про відповідну освіту…» Учасником надано Довідку про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, в якій зазначено Мельник Надію Миколаївну техніком-технологом з технології харчування. Надано наказ про прийняття її на роботу та диплом про освіту на ім’я Брагінець Надії Миколаївни, в якому олівцем є запис «Мельник». Усунути виявлені невідповідності шляхом надання документів, що підтверджують зміну прізвища Брагінець на Мельник.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.