Документ
, Довідка у довільній формі за підписом уповноваженої особи Учасника, завірена печаткою (у разі використання), з інформацією про наявність обладнання та матеріально-технічної бази. У довідці обов’язково зазначити інформацію щодо: - обладнання (холодильне, морозильне тощо) – кількість, найменування, тип/марка/модель тощо; - спеціалізованого автотранспорту*, який використовуються для транспортування продуктів харчування та готових страв - кількість, найменування, тип/марка/модель тощо; - приміщень, які використовуються для зберігання продуктів харчування (складські приміщення) та виробництва готових страв (харчоблоку, виробничого приміщення для приготування страв тощо) - кількість, найменування (додатково надати копії документів, що підтверджують наявність власних або орендованих виробничих приміщень (документи на право власності, або договір оренди/суборенди, термін дії таких документів повинен бути не меншим ніж термін надання послуг – до 31.12.2025 р.); - - право власності щодо зазначеної в довідці інформації (власне, орендоване, договір надання послуг тощо). При зазначенні у довідці власного обладнання, матеріально-технічної бази учасником додатково надається довідка про наявність на балансі учасника зазначеного обладнання, матеріально-технічної бази. *На підтвердження наявності власного або орендованого спеціалізованого автотранспорту, учасник в складі тендерної пропозиції надає свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Зокрема Учасником надається документальне підтвердження наявності вендингового(их) апарату(ів) або іншого(их) апарату(ів), пристосованого(их) для зберігання, розігріву та видачі готових страв (не менше однієї одиниці), які здатні зберігати їжу в охолодженому стані відповідно до вимог технічних умов, нагрівати їжу до належної температури вживання та видавати її (надати відповідний сканований документ (копія або оригінал) договору купівлі-продажу, оренди, суборенди, балансову довідку тощо). Якщо в учасника наявні вендинговий(і) апарат(и) або іншого(их) апарату(ів), пристосованого(их) для зберігання, розігріву та видачі готових страв, якими він користується на підставі договору оренди/ суборенди / користування тощо, строк дії таких договорів має бути не менше ніж строк дії договору про надання кейтерингових послуг. Крім того, учасник надає лист від власника /орендодавця вендингових апаратів про можливість використання їх учасником протягом дії договору про надання кейтерингових послуг. Учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист про те, що при виконанні договору (надані послуг) буде використовувати транспортні засоби, які відповідають нормам, стандартам встановленим діючим законодавством. Учасник у складі тендерної пропозиції також надає: - протокол перевірки технічного стану транспортного засобу (затвердженого зразка) відповідно до ст. 35 Закону України «Про дорожній рух» та Постанови КМУ від 30.01.2012 № 137 «Про затвердження Порядку проведення обов’язкового технічного контролю та обсягів перевірки технічного стану транспортних засобів, технічного опису та зразка протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу» (учасник надає у складі пропозиції скан-копії). - поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів відповідно до Закону «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» від 01.07.2004 № 1961-IV (учасник надає у складі пропозиції скан-копії).