Документ
, 1.1. Довідку за власноручним підписом уповноваженої особи учасника, яка завірена печаткою (за наявності), в якій зазначається наступна інформація: - наявність складських приміщень в м.Ніжин для зберігання харчових продуктів. - наявність виробничих потужностей в м.Ніжин для приготування страв для надання послуг Замовнику 1.2. Копії документів, які підтверджують право володіння (користування, оренди, іншого права володіння) учасника вказаними ним об’єктами матеріально-технічної бази. Копія договору на дератизацію складських приміщень в м.Ніжин, що використовуються для зберігання харчових продуктів. Документи, що підтверджують право власності або користування складськими приміщеннями: -договори про право власності або інші правочини, що підтверджують право власності учасника процедури закупівлі на об'єкти матеріально-технічної бази, завірені належним чином таким учасником; -договори оренди/суборенди, лізингу/сублізингу об'єктів, тощо. У випадку оренди (суборенди) приміщень, надати документи (платіжне доручення із відміткою банку про проведення платежу) про сплату за користування приміщенням згідно договору оренди (суборенди). Учасник повинен надати Форму 20-ОПП (або документ, що її замінює) на складські приміщення, дані про які Учасник подає в складі пропозиції, а також квитанцію ДФС про її отримання. 1.3. Виробничі потужності учасника повинні бути офіційно зареєстровані згідно чинного законодавства (вказати особистий реєстраційний номер потужності, та дату прийняття територіальним органом компетентного органу рішення про державну реєстрацію потужності, надавши інформаційну довіку). Надати копії документів, що підтверждують реєстрацію Потужностей згідно чинного законодавства. Потужності мають бути зареєстровані на момент кінцевого строку подання тендерної пропозиції та територіально знаходитись в межах м.Ніжина. Замовник під час кваліфікації Учасника та після проведення аукціону має право оглянути приміщення, де готуються страви, із залученням компетентних третіх осіб, з метою перевірки дотримання вимог законодавства та вимог тендерної документації в частині приготування страв, фасування та доставки, попередивши Учасника за 24 години. Учасник повинен в складі тендерної пропозиції надати згоду із наведеними умовами в довільній формі. 1.4. Копії документів, що підтверджують наявність в Учасника обладнання, необхідного для надання послуг відповідно до предмету закупівлі (зокрема, але не виключно, пароконвекційна піч; інвентар та посуд для приготування їжі). На підтвердження зазначеної інформації надати витяг з основних засобів датований не пізніше дати оголошення даної закупівлі.