Документ
інформаційна довідка , 2.1. Інформаційну довідку про потужності (об’єкти), де буде здійснюватись виробництво та/або обіг предмету закупівлі (власні, орендовані, тощо) 2.2. Сканована копія Документу Учасника про державну реєстрацію потужностей операторів ринку за видом діяльності: діяльність закладів громадського харчування; 2.3. Інформаційну довідку про наявність автотранспорту (не менше одного), який буде використовуватися під час виконання договору про закупівлю. Надати Скановану кольорову копія оригіналу/ів свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Якщо учасник не є власником автотранспорту - надати чинний договір Учасника з Перевізником та документи, які підтверджують надання власником автотранспорту Учаснику або перевізнику права користування спеціалізованим автотранспортом. Та/якщо Перевізник не є власником автотранспорту, то в складі пропозиції повинні бути також документи, які підтверджують надання власником автотранспорту Перевізнику права користування автотранспортом. 2.4. Діючий на кінцеву дату подання тендерної пропозиції договір про послуги з дезінфекції (санітарної обробки) транспортних засобів, який буде використовуватися під час виконання договору про закупівлю та Акти виконаних робіт з дезінфекції транспортних засобів, якими буде здійснюватися поставка предмету закупівлі, або довідка про проведення дезінфекції транспортних засобів якими буде здійснюватись доставка. 2.5. Рішення або повідомлення про державну реєстрацію потужностей за видом діяльності – транспортування харчових продуктів, яке видане тій особі, яка, згідно з пропозицією учасника, фактично використовує, керує (буде використовувати, керувати), задіює (задіє в майбутньому) для транспортування предмету закупівлі повідомлений автотранспорт. 2.6. Чинний сертифікат учасника або особи, залученої ним до виконання договору про закупівлю, який посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» та/або ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») із наданням звіту другого етапу перевірки системи управління безпечністю харчових продуктів Учасника та атестату про акредитацію (або свідоцтво/сертифікат визнання вимірювальних можливостей) органу з сертифікації, який видав Учаснику сертифікат, що підтверджує його відповідну сферу акредитації. 2.7. Копія акту складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти виданий не раніше 2 кварталу 2023 року. 2.8. Копії документів, які підтверджують проведення санітарно-мікробіологічних досліджень зразків виготовлених Учасником продуктів харчування та копії результатів дослідження. 2.9. Діючий на кінцеву дату подання тендерної пропозиції договір на проведення дезінфекції, дезінсекції та дератизації на складські приміщення зазначених у довідці та акти виконаних робіт до наданого договору. В разі виконання дезінфекційних та дератизаційних робіт власними силами, надати документи на правові підстави проведення таких робіт.