1 - 1.1.1 Інформаційна довідка в довільній формі про наявність обладнання, матеріально-технічної бази для виконання умов договору про закупівлю, а саме: найменування обладнання/матеріально-технічної бази необхідного для виконання договору, а саме: - офісу/складу/споруди (із зазначенням загальної площі (кВ. м.), власний чи орендований, адреси); - інформацію про перелік та кількість обладнання*, яким будуть укомплектовані харчоблоки усіх закладів освіти за адресами згідно Додатку № 1 до проекту договору (додаток № 4 до Тендерної документації). 1.1.2. Правові підстави наявності обладнання/матеріально-технічної бази (копія договору(ів) купівлі-продажу або свідоцтва про право власності або договору оренди (офісу, складу, споруди) або іншого правовстановлюючого документу, який засвідчує право власності/користування офісом/ складом/спорудою. В разі, якщо учасник не має власного приміщення під офіс/склад/споруду він подає сканкопію оригіналу договору оренди на офіс/склад/споруду, дійсний на період надання послуг. 1.1.3 Надати документи про реєстрацію потужностей операторів ринку харчових продуктів на приміщення закладів, де будуть здійснюватись послуги (надати витяг з реєстру потужностей на зберігання та реалізацію харчових продуктів по кожному закладу окремо із переліку, який зазначено в Додатку № 1 до проекту договору, Додаток № 4 до Тендерної документації). В разі відсутності витягу з реєстру потужностей на зберігання та реалізацію харчових продуктів по кожному закладу окремо із переліку, який зазначено в Додатку № 1 до проекту договору на момент подачі тендерної пропозиції, Учасник-переможець надає такий(і) витяг(и) протягом 10 днів з дня визначення переможця (Учасники в складі тендерної пропозиції надають гарантійний лист про надання Замовнику відповідних документів в зазначені строки), та/або письмове підтвердження Уповноваженого органу, який надає дані документи про заявку Учасника на реєстрацію потужностей, зазначених вище. * перелік обладнання повинен включати: холодильники та / або холодильні камери та/або шафи холодильні, морозильні камери, марміти, м’ясорубки, параконвектомати та / або жарочні шафи, та інше обладнання у кількості не менше 10 (десяти) одиниць інформацію надавати в розрізі кожного окремого закладу відповідно до дислокації, що міститься в цій тендерній документації. 1.1.4. Надати довідку про те, що потужності оператора ринку на складське приміщення мають державну реєстрацію та/або отримали експлуатаційний дозвіл відповідно до Закону про безпечність. 1.1.5. Надати документи про реєстрацію потужностей операторів ринку харчових продуктів на складське приміщення (наказ або лист Держпродспоживслужби на зберігання та реалізацію харчових продуктів). 1.1. 1.1.6.В умовах постійної загрози обмеження електропостачання, у зв’язку з військовою загрозою Російської Федерації, учасники мають підтвердити можливість надання послуг у заявлені замовником строки та відповідної якості. Для цього учасники мають надати: 1.2. – підтверджуючі документи наявності виробничого приміщення (цеху): договір купівлі-продажу та/або договір оренди строком дії не менше ніж до кінця 2024р. 1.3. – копію документа (договір купівлі-продажу/поставки або видаткова накладна або договір оренди на підтвердження наявності автономної електростанції резервного живлення (генератора, тощо), на випадок планових або аварійних відключень електропостачання.
Статус: Активна
Дата створення: 25-10-2024, 15:33:28