Період оскарження умов закупівлі - по 12-10-2024, 00:00
Строк надання послуг – з дня укладання договору до 31.12.2024 року. Вартість послуг визначається відповідно до Примірного меню (згідно Додатку 2 тендерної документації). Приготування калорійних високоякісних страв повинно здійснюватися з використанням сертифікованої сировини та з чітким дотриманням термінів реалізації. Проведення щоденного бракеражу готової продукції за участю медичних працівників навчально-виховних закладів, відповідно до діючого Положення про бракераж їжі на підприємствах громадського харчування та бракераж сировини з обов’язковою наявністю гігієнічних висновків. Продукти повинні бути придбані за середньо-ринковими цінами. Продукти з яких готуються страви, не повинні містити синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі смаку, штучні консерванти; повинні мати сертифікати якості, чи сертифікати відповідності, чи посвідчення про якість, чи інший документ, який засвідчує якість, безпечність та придатність для харчування продуктів.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 5 301 036,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Послуги |
Мінімальний крок аукціону: | 53 010,36 UAH |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Замовник: | Відділ освіти Бучанської міської ради |
ЄДРПОУ: | 34357364 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Лосенко Вікторія Сергіївна |
Телефон: | 380459740072 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 08292, Україна, Київська область,Буча, вул. Володимира Вернадського, будинок 36-А |
1 |