Період оскарження умов закупівлі - по 24-07-2023, 00:00
Подача вимоги на умови закупівлі - по 24-07-2023, 00:00
Статус: | Завершена закупівля |
Бюджет: | 401 910,88 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Послуги |
Мінімальний крок аукціону: | 2 009,55 UAH |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Замовник: | КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ |
ЄДРПОУ: | 05395828 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Марія Клименко |
Телефон: | 380954004501 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 03115, Україна, Київська область,Київ, ВУЛ. М. КОТЕЛЬНИКОВА, будинок 32/11 |
1 |
Повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей. Під час розгляду тендерної пропозиції ТОВ "ПОНТЕМ.УА" на відповідність вимогам тендерної документації було виявлено наступну невідповідність. Пунктом 8 додатку 3 до тендерної документації було встановлено вимогу надати у складі пропозиції: « - лист від виробника запропонованого Учасником одноразового посуду (п.14 «Фото зображення одноразового посуду), щодо призначення цього посуду до використання, транспортування: перших страв (позиція № 2 в всесезонному двотижневому меню), других страв (позиція № 1,3,4 в всесезонному двотижневому меню) та забезпечує збереження якості готової їжі під час транспортування і температуру не нижче для перших страв 55-65ºC, для других страв – не нижче 50-60ºС, холодні страви – 10-14ºС» Невідповідністю є те, що у складі пропозиції відсутній лист(и) від виробника запропонованого Учасником одноразового посуду (п.14 «Фото зображення одноразового посуду), щодо призначення цього посуду до використання, транспортування: перших страв (позиція № 2 в всесезонному двотижневому меню), других страв (позиція № 1,3,4 в всесезонному двотижневому меню) та забезпечує збереження якості готової їжі під час транспортування і температуру не нижче для перших страв 55-65ºC, для других страв – не нижче 50-60ºС, холодні страви Для усунення невідповідностей Учасник (ТОВ "ПОНТЕМ.УА") повинен шляхом завантаження через електронну систему закупівель надати протягом 24 годин лист(и) від виробника запропонованого Учасником одноразового посуду (п.14 «Фото зображення одноразового посуду), щодо призначення цього посуду до використання, транспортування: перших страв (позиція № 2 в всесезонному двотижневому меню), других страв (позиція № 1,3,4 в всесезонному двотижневому меню) та забезпечує збереження якості готової їжі під час транспортування і температуру не нижче для перших страв 55-65ºC, для других страв – не нижче 50-60ºС, холодні страви
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.