Період оскарження умов закупівлі - по 11-04-2023, 00:00
Подача вимоги на умови закупівлі - по 11-04-2023, 00:00
ID закупівлі: 138e772f3220421a88650dd6d1dffed3
Статус: | Закупівля не відбулась |
Бюджет: | 3 520 800,00 UAH (з ПДВ) |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Замовник: | КЗ Подільський науково-технічний ліцей для обдарованої молоді |
ЄДРПОУ: | 42135081 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Кисіль Людмила Володимирівна |
Телефон: | +380677969108 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 21021, Україна, Вінницька область,Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, будинок 95, корпус 1 |
1 |
Відповідно до абзаців 5-8 частини 16 статті 29 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) та до положень пункту 40 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (далі — Особливості) надсилаємо вам повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей у закупівлі №UA-2023-04-04-009458-a «Послуги з харчування ліцеїстів» Замовником виявлено ряд невідповідностей у документах, поданих Учасником закупівлі, а саме: 1. Не заповнено пункт 5.2. Місце надання послуг: в приміщеннях їдалень та харчоблоків (зазначається Учасником) проєкту договору 2. Не додано до проєкту договору Додаток № 1 «Специфікація 3. Не підтверджено наявність матеріально технічної бази для надання послуг. 4. Не підтверджено застосування заходів щодо забезпечення утилізації відходів . 5. Не надано сертифікат або інші документи, що підтверджують впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності 1. Додаток №3 до ТД «Проєкт договору» - 5.2. Місце надання послуг: в приміщеннях їдалень та харчоблоків (зазначається Учасником) 2. 1. Додаток №3 до ТД «Проєкт договору» - 15.1. Невід’ємною частиною цього Договору є: 1) Додаток №1; Специфікація 3. Додаток № 1 до тендерної документації «Перелік документів та інформації для підтвердження відповідності УЧАСНИКА кваліфікаційним критеріям, визначеним у статті 16 Закону “Про публічні закупівлі”:» - наявність обладнання та матеріально-технічної бази необхідних для виконання договору; Довідку за власноручним підписом уповноваженої особи учасника, яка завірена печаткою (за наявності)*, в якій зазначається наступна інформація: наявність обладнання та матеріально-технічної бази необхідних для виконання договору; наявність складських приміщень для зберігання асортименту товару; 4. Додаток № 2 до тендерної документації «Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі» - Учасник під час надання послуг повинен передбачити заходи із захисту довкілля, а саме надати гарантійний лист в довільній формі в якому гарантує застосування заходів із захисту довкілля та описом технології застосування щодо забезпечення утилізації відходів . 5. Додаток № 2 до тендерної документації «Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі» - Учасник повинен надати сертифікат або інші документи, що підтверджують впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей. 1. Заповнити пункт 5.2. Місце надання послуг: в приміщеннях їдалень та харчоблоків (зазначається Учасником) у проєкті договору та надати підписаний прєкт договору 2. Додати до проєкту договору Додаток № 1 «Специфікація», де учасник має зазначити ціну за одиницю, а саме вартість обіду та вартість П’ятиразового харчування. 3. Надати Довідку за власноручним підписом уповноваженої особи учасника, яка завірена печаткою (за наявності)*, в якій зазначається наступна інформація: наявність обладнання та матеріально-технічної бази необхідних для виконання договору; (тобто приміщення в якому буде готуватись їжа та надаватись послуга харчування ліцеїстів), враховуючи пункт 4.3 тендерної документації (Послуги надаються на території Учасника, в приміщенні (власному або орендованому), яке відповідає вимогам до даного типу приміщень, а саме їдальня відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров'я України від 25.09.2020 № 2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» та знаходиться на відстані не більше ніж 600 метрів від навчального закладу (адреса закладу: м. Вінниця, вул. Воїнів Інтернаціоналістів, 9, 4 поверх)) наявність складських приміщень для зберігання асортименту товару; Копії документів, які підтверджують право володіння (користування, оренди, іншого права володіння) учасника вказаними ним об’єктами матеріально-технічної бази. (У пропозиції Учасника надано Договір оренди складських приміщень № 01092021/1 від 01.09.2021р., термін дії якого закінчився 14 вересня 2022 року. 4. Надати гарантійний лист в довільній формі в якому гарантує застосування заходів із захисту довкілля та описом технології щодо забезпечення утилізації відходів . (у пропозиції Учасника надано договір на утилізацію відходів у місті Червоноград Львівської області, термін дії якого закінчився 31 грудня 2021 року) . Надати договір про утилізацію відходів за місцем надання послуги та терміном дії не раніше ніж до 31 грудня 2023 року. 5. Надати сертифікат або інші документи, що підтверджують впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) саме на приміщення в якому будуть відбуватись технологічні процеси, а саме приготування їжі . Відповідно до пункту 8 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР Операторам ринку забороняється здійснювати обіг харчових продуктів, отриманих з потужностей, що не пройшли державної реєстрації або не отримали експлуатаційного дозволу відповідно до цього Закону, та/або використовувати такі харчові продукти у виробництві інших харчових продуктів.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.