Період оскарження умов закупівлі - по 15-01-2023, 00:00
Подача вимоги на умови закупівлі - по 15-01-2023, 00:00
Тендерна пропозиція, ціна якої є вищою, ніж очікувана вартість предмета закупівлі, не приймається до розгляду. Відповідно до Постанови КМУ від 30.12.2022 №1495 «Про внесення змін до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» ВІДКРИТІ ТОРГИ ПРОВОДЯТЬСЯ БЕЗ ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО АУКЦІОНУ (Розмір мінімального кроку пониження ціни не застосовується).
ID закупівлі: 08b30ca80c47464a963346b307d8c3a2
Статус: | Закупівля не відбулась |
Бюджет: | 3 196 803,00 UAH(без ПДВ) |
Мінімальний крок аукціону: | 15 984,02 UAH |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Замовник: | ЧЕРКАСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА I-III СТУПЕНІВ №18 ІМЕНІ В'ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
ЄДРПОУ: | 21360671 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Щербина Алла Олександрівна |
Телефон: | +380472647500 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 18028, Україна, Черкаська область,Черкаси, вулиця Нечуя-Левицького, 12 |
5 |
ПОВІДОМЛЕННЯ З ВИМОГОЮ ПРО УСУНЕННЯ НЕВІДПОВІДНОСТЕЙ: Згідно пункту 5.1.2. ч.5 р.ІІІ тендерної документації на закупівлю послуг: «Код ДК 021-2015(CPV) 55320000-9: Послуги з організації харчування» учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції документи, що підтверджують його кваліфікацію, а саме: наявність працівників відповідної кваліфікації (НЕ МЕНШЕ ТРЬОХ), які мають необхідні знання та досвід. «Працівник» - вживається у значенні, наведеному пунктом 14.1.195. статті 14 Податкового кодексу України. Учасник повинен надати: • документальне підтвердження відповідної освіти найманих працівників Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв. При цьому, Учасник надає оригінал та/або копію, завірену учасником, документу про здобуття цим працівником відповідної освіти (повар/кухар та/або технік-технолог); • накази про прийняття на роботу працівників, або трудові книжки працівників; • оригінал та/або копію, завірену учасником, діючих санітарних книжок/медичних довідок представників Учасника, які безпосередньо будуть займатись приготуванням страв. У складі тендерної пропозиції ФОП Котенко Жанна Григорівна міститься наказ (розпорядження) №85 від 23 вересня 2022 року про прийняття з 26.09.2022 на роботу Воропай Інни Анатоліївни, Пятенко Юлії Миколаївни, Нурітдінової Тетяни Борисівни, Чепель Марії Леонідівни за професією кухар, та наказ (розпорядження) №86 від 13 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ про прийняття з 16 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ Гавеги Тетяни Іванівни та Огірчук Ірини Володимирівни за професією кухар. На підтвердження кваліфікації кухарів, учасником надано в складі пропозиції диплом №400642 Чернової Тетяни Борисівни, якій присвоєно кваліфікацію технік-технолог, свідоцтво про присвоєння кваліфікаційного рівня з професії кухар Гавезі Тетяні Іванівні (реєстраційний №1259), та свідоцтво про присвоєння кваліфікаційного рівня з професії кухар Огірчук Ірині Володимирівні (реєстраційний №3438). Також у складі пропозиції містяться особисті медичні книжки Нурітдінової Тетяни Борисівни, Гавеги Тетяни Іванівни та Огірчук Ірини Володимирівни. Листом від 16.01.2023 №1 ФОП Котенко Жанна Григорівна повідомляє, що у зв’язку із одруженням Чернова Тетяна Борисівна змінила прізвище на Нурітдінова. Однак, документів, які б підтвердили факт зміни прізвища Чернова на Нурітдінова в складі пропозиції не надано. За відсутності документів про зміну прізвища вищевказаного працівника диплом Чернової Тетяни Борисівни не підтверджує кваліфікацію Нурітдінової Тетяни Борисівни. Крім цього, наказ (розпорядження) №86 про прийняття на роботу Гавеги Тетяни Іванівни та Огірчук Ірини Володимирівни зареєстрований 13 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ, що не підтверджує наявність трудових відносин між Учасником та цими працівниками на дату подання тендерної пропозиції. Отже, всупереч вимогам п.5.1.2. ч.5 р.ІІІ тендерної документації учасником не надано документальне підтвердження наявності не менше трьох працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. На усунення даної невідповідності Учасник повинен надати документальне підтвердження наявності працівників відповідної кваліфікації (НЕ МЕНШЕ ТРЬОХ), які мають необхідні знання та досвід. «Працівник» - вживається у значенні, наведеному пунктом 14.1.195. статті 14 Податкового кодексу України. Учасник повинен надати: • документальне підтвердження відповідної освіти найманих працівників Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв. При цьому, Учасник надає оригінал та/або копію, завірену учасником, документу про здобуття цим працівником відповідної освіти (повар/кухар та/або технік-технолог); • накази про прийняття на роботу працівників, або трудові книжки працівників; • оригінал та/або копію, завірену учасником, діючих санітарних книжок/медичних довідок представників Учасника, які безпосередньо будуть займатись приготуванням страв.
ПОВІДОМЛЕННЯ З ВИМОГОЮ ПРО УСУНЕННЯ НЕВІДПОВІДНОСТЕЙ: І. Згідно пункту 5.1.1 ч.5 р.ІІІ тендерної документації на закупівлю послуг: «Код ДК 021-2015(CPV) 55320000-9: Послуги з організації харчування» учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції документи, що підтверджують його кваліфікацію, а саме: наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів)*: Довідка в довільній формі про досвід виконання аналогічного договору, з інформацією про найменування замовника, предмет договору, його номер та дату, а також посилання на публічне розміщення інформації про укладений аналогічний договір. Оригінал(-и) позитивного відгуку(-ів) щодо надання аналогічних послуг** в обсязі, не менше 50% від очікуваної вартості закупівлі, оригінал(-и) та/або копію(-ії), завірену(-і) учасником, договору(-ів) надання цих послуг за вищевказаним(-и) відгуком(-ами), а також оригінал(-и) та/або копію(-ії), завірену(-і) учасником, первинного(-их) документу(-ів), що підтверджують факт надання цих послуг (акт, тощо). (Фактичне виконання договору(-ів) обов’язково вказати у відгуці(-ках). **Аналогічними вважаються послуги з організації харчування на умовах кейтерінгу за нормами, встановленими Постановою КМУ від 22.11.2004 №1591, або за нормами, погодженими органами СЕС чи Держпродспоживслужби України для категорій осіб, визначених вищевказаною Постановою. *Аналогічним вважається договір, що укладений із замовниками (контрагентами) за результатами конкурсного відбору, інформація про проведення якого була у публічному доступі або договір, інформація про який знаходиться у публічному доступі. Учасники повинні документально підтвердити факт проведення конкурсного відбору, за яким був укладений договір, наданий у складі пропозиції або здійснити посилання на публічне розміщення інформації про укладений аналогічний договір. У складі тендерної пропозиції ТОВ «БЛАГОСФЕРА» міститься: довідку про досвід; скан-копію договору №01-06-2022 від 01.06.2022, укладеного між ТОВ «Юрія-форам» та ТОВ «Благосфера», умовами якого передбачено надання останнім послуг харчування за принципом «шведський стіл»; лист-відгук ТОВ «Юрія-фарм» від 03.01.2023 №03-01/23 про співпрацю з ТОВ «Благосфера» за вищевказаним договором; акти надання послуг згідно умов вищевказаного договору. Всупереч вимогам 5.1.1 ч.5 р.ІІІ тендерної документації надані Учасником документи не підтверджують його досвід щодо надання послуги з організації харчування на умовах кейтерінгу за нормами, встановленими Постановою КМУ від 22.11.2004 №1591, або за нормами, погодженими органами СЕС чи Держпродспоживслужби України для категорій осіб, визначених вищевказаною Постановою. Крім цього, Учасником не підтверджено факт проведення конкурсного відбору, за яким був укладений договір, наданий у складі пропозиції або здійснити посилання на публічне розміщення інформації про укладений аналогічний договір. З метою усунення вищевказаних невідповідностей Учасник повинен надати довідку в довільній формі про досвід виконання аналогічного договору*, з інформацією про найменування замовника, предмет договору, його номер та дату, а також посилання на публічне розміщення інформації про укладений аналогічний договір. Оригінал(-и) позитивного відгуку(-ів) щодо надання аналогічних послуг** в обсязі, не менше 50% від очікуваної вартості закупівлі, оригінал(-и) та/або копію(-ії), завірену(-і) учасником, договору(-ів) надання цих послуг за вищевказаним(-и) відгуком(-ами), а також оригінал(-и) та/або копію(-ії), завірену(-і) учасником, первинного(-их) документу(-ів), що підтверджують факт надання цих послуг (акт, тощо). (Фактичне виконання договору(-ів) обов’язково вказати у відгуці(-ках). **Аналогічними вважаються послуги з організації харчування на умовах кейтерінгу за нормами, встановленими Постановою КМУ від 22.11.2004 №1591, або за нормами, погодженими органами СЕС чи Держпродспоживслужби України для категорій осіб, визначених вищевказаною Постановою. *Аналогічним вважається договір, що укладений із замовниками (контрагентами) за результатами конкурсного відбору, інформація про проведення якого була у публічному доступі або договір, інформація про який знаходиться у публічному доступі. Учасники повинні документально підтвердити факт проведення конкурсного відбору, за яким був укладений договір, наданий у складі пропозиції або здійснити посилання на публічне розміщення інформації про укладений аналогічний договір. ІІ. Згідно пункту 5.1.2. ч.5 р.ІІІ тендерної документації учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції документи, що підтверджують його кваліфікацію, а саме: наявність працівників відповідної кваліфікації (не менше трьох), які мають необхідні знання та досвід. Учасник повинен надати: • документальне підтвердження відповідної освіти найманих працівників Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв. При цьому, Учасник надає оригінал та/або копію, завірену учасником, документу про здобуття цим працівником відповідної освіти (повар/кухар та/або технік-технолог); • накази про прийняття на роботу працівників, або трудові книжки працівників; • оригінал та/або копію, завірену учасником, діючих санітарних книжок/медичних довідок представників Учасника, які безпосередньо будуть займатись приготуванням страв. У складі пропозиції ТОВ «БЛАГОСФЕРА» містяться накази про прийняття на роботу двох працівників (Шерстюк С.М. – кухар; Кузнєцова Ю.В. - пекар), сканкопії оригіналів діючих санітарних книжок/медичних довідок цих працівників та документи про здобуття ними освіти. Проте, всупереч вимогам п.5.1.2. ч.5 р.ІІІ тендерної документації учасником не надано документальне підтвердження наявності не менше трьох працівників відповідної кваліфікації. Також, освіта Шерстюк С.М. не відповідає вимогам тендерної документації. На усунення даної невідповідності Учасник повинен надати документальне підтвердження наявності працівників відповідної кваліфікації (НЕ МЕНШЕ ТРЬОХ), які мають необхідні знання та досвід. «Працівник» - вживається у значенні, наведеному пунктом 14.1.195. статті 14 Податкового кодексу України. Учасник повинен надати: • документальне підтвердження відповідної освіти найманих працівників Учасника, які будуть безпосередньо займатися приготуванням страв. При цьому, Учасник надає оригінал та/або копію, завірену учасником, документу про здобуття цим працівником відповідної освіти (повар/кухар та/або технік-технолог); • накази про прийняття на роботу працівників, або трудові книжки працівників; • оригінал та/або копію, завірену учасником, діючих санітарних книжок/медичних довідок представників Учасника, які безпосередньо будуть займатись приготуванням страв. ІІІ. Згідно п.5.1.3. ч.5 р.ІІІ тендерної документації учасник повинен надати в складі тендерної пропозиції документи, що підтверджують його кваліфікацію, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази (власної, або такої, що використовується на правах оренди, лізингу, тощо, а саме: 1) Марміт для перших страв, шт.- не менше 1; 2) Марміт для других страв, шт. – не менше 1; 3) Духовка електрична для приготування страв, шт. - не менше 1; 4) Холодильна камера: об’єм камери, л - не менше 260; (учасник має можливість надати інформацію про наявність декількох камер, загальний об’єм, яких має бути не менше 260 л) 5) Морозильна камера: об’єм камери, л - не менше 100; (учасник має можливість надати інформацію про наявність декількох камер, загальний об’єм, яких має бути не менше 100 л). Учасником ТОВ «БЛАГОСФЕРА» надано гарантійний лист щодо наявності матеріально-технічної бази достатньої постужності з переліком наявного у Учасника обладнання. Однак, всупереч вимогам п.5.1.3. ч.5 р.ІІІ тендерної документації Учасник не підтверджено наявність марміта для перших страв та марміта для других страв. На усунення даної невідповідності Учаснику необхідно надати гарантійний лист про наявність у нього відповідного обладнання (власного чи такого, що використовується ним на договірних засадах (договір оренди, лізингу, тощо), а саме: 1) Марміт для перших страв, шт.- не менше 1; 2) Марміт для других страв, шт. – не менше 1; 3) Духовка електрична для приготування страв, шт. - не менше 1; 4) Холодильна камера: об’єм камери, л - не менше 260; 5) Морозильна камера: об’єм камери, л - не менше 100. У разі, використання обладнання на договірних засадах, Учасник надає у складі тендерної пропозиції копії відповідних договорів. Договори мають бути чинними та дійсними протягом всього строку надання послуг, що є предметом закупівлі. Додатково, у вищевказаному листі учасник обов’язково зазначає модель, марку та найменування виробника обладнання. IV. Згідно ч.7 р.ІІІ тендерної документації Учасник у складі тендерної пропозиції надає інформацію про повне найменування та місцезнаходження щодо кожного суб’єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт чи послуг як субпідрядника/співвиконавця в обсязі не менше 20 відсотків від вартості договору про закупівлю та/або так само залучення їх в обсязі, що не перевищує 20 відсотків від вартості договору про закупівлю або інформацію у довільній формі щодо незалучення субпідрядника/співвиконавця до виконання робіт чи послуг. Учасником ТОВ «БЛАГОСФЕРА» не надано у складі пропозиції вищезазначену інформацію. З метою усунення вищевказаної невідповідності Учасник повинен надати інформацію про повне найменування та місцезнаходження щодо кожного суб’єкта господарювання, якого учасник планує залучати до виконання робіт чи послуг як субпідрядника/співвиконавця в обсязі не менше 20 відсотків від вартості договору про закупівлю та/або так само залучення їх в обсязі, що не перевищує 20 відсотків від вартості договору про закупівлю або інформацію у довільній формі щодо незалучення субпідрядника/співвиконавця до виконання робіт чи послуг.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.