Закупівлю оголошено - 20-12-2025, 12:10. Дата останніх змін - 20-12-2025, 12:10

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Печінка свинна, охолоджена, 1 кг, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Печінка свинна, охолоджена, 1 кг, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-12-20-000864-a М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, Печінка свинна, охолоджена, 1 кг, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 від замовника Новосинявський будинок - інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю від 12/20/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-12-20-000864-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-12-20-000340-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 20-12-2025, 12:10
по 25-12-2025, 00:00

Поставка товару здійснюється три рази на тиждень малими партіями на склад замовника. Місце поставки товару :31433 Хмельницька область, Хмельницький район с.Нова Синявка , вул.Центральна,1. до 31.12.2026 року.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
391000
391 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Новосинявський будинок - інтернат для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю
ЄДРПОУ:23840493 Досьє YouControl
Контактна особа:Братенко Микола Сергійович
Телефон:+380965712728
E-mail:nv_internat@ukr.net
Місцезнаходження:
31433, Україна, Хмельницька область,Нова Синявка, Центральна,1
0
+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

1 300
кілограм
31433 , Україна , Хмельницька область , Нова Синявка , Центральна,1 ,
з 01-01-2026 по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинам'якоть без кісткиАктивна20-12-2025, 12:01
Термічний станохолодженеАктивна20-12-2025, 12:01
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна20-12-2025, 12:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Печінка свинна, охолоджена, 1 кг

125
кілограм
31433 , Україна , Хмельницька область , Нова Синявка , Центральна,1 ,
з 01-01-2026 по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинапечінкаАктивна20-12-2025, 12:01
Термічний станохолодженеАктивна20-12-2025, 12:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

400
кілограм
31433 , Україна , Хмельницька область , Нова Синявка , Центральна,1 ,
з 01-01-2026 по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинам'ясо стегнаАктивна20-12-2025, 12:01
Термічний станохолодженеАктивна20-12-2025, 12:01
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна20-12-2025, 12:01
З шкіроюТакАктивна20-12-2025, 12:01
Наявність кістокНіАктивна20-12-2025, 12:01
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:20-12-2025, 12:10:29
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:20-12-2025, 12:01:55
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          20
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ