Закупівлю оголошено - 16-12-2025, 14:18. Дата останніх змін - 16-12-2025, 14:18

Сир твердий жирність не менше 50%, без рослинних жирів; Сир кисломолочний (творог) фасований, жирність не менше 9%

Сир твердий жирність не менше 50%, без рослинних жирів; Сир кисломолочний (творог) фасований, жирність не менше 9%... Державна закупівля - UA-2025-12-16-014184-a Сир твердий жирність не менше 50%, без рослинних жирів; Сир кисломолочний (творог) фасований, жирність не менше 9% від замовника Комунальний заклад «Черкаський академічний ліцей "Перспектива" Черкаськоїької обласної ради» від 12/16/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-12-16-014184-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-12-16-018979-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 16-12-2025, 14:18
по 19-12-2025, 00:00

Згідно заявки Замовника, два ризи на тиждень.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
230000
230 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Комунальний заклад «Черкаський академічний ліцей "Перспектива" Черкаськоїької обласної ради»
ЄДРПОУ:02139185 Досьє YouControl
Контактна особа:Панасюк Лариса Петрівна
Телефон:+380636792971
E-mail:larisa_panasyuk@ukr.net
Місцезнаходження:
18030, Україна, Черкаська область,Черкаси, вул. Надпільна , 532
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир твердий ваговий

200
кілограм
18030 , Україна , Черкаська область , Черкаси , вул. Надпільна , 532 ,
по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Добавкибез добавокАктивна16-12-2025, 14:14
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)такАктивна16-12-2025, 14:14
Масова частка жиру50відсотокАктивна16-12-2025, 14:14
БезлактознийНіАктивна16-12-2025, 14:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир кисломолочний фасований

500
кілограм
18030 , Україна , Черкаська область , Черкаси , вул. Надпільна , 532 ,
по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ДобавкиніАктивна16-12-2025, 14:14
Характеристики не суперечать ДСТУ 4554такАктивна16-12-2025, 14:14
БезлактознийНіАктивна16-12-2025, 14:14
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:16-12-2025, 14:18:22
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:16-12-2025, 14:14:21
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунок за товар здійснюється лише пiсля його фактичного отримання Замовником на пiдставi належним чином оформлених видаткових накладних Постачальника впродовж 5 (п’яти) робочих днів з моменту отримання товару та пiсля підписання Сторонами накладної
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          5
          Умови доставки:
          Подія:
          Підписання договору
          Опис:
          Постачальник зобов'язаний передати товари у власність Замовника разом з усiма документами, необхідними для того, щоб прийняти поставку на умовах цього Договору, протягом 3 робочих днiв з моменту направлення заявки Замовником, два ризи на тиждень.
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          5
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ