Закупівлю оголошено - 10-12-2025, 11:24. Дата останніх змін - 10-12-2025, 11:24

М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг)

М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг)... Державна закупівля - UA-2025-12-10-006252-a М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг) від замовника КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №5" СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ від 12/10/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-12-10-006252-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-12-10-008002-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 10-12-2025, 11:24
по 15-12-2025, 07:00

Поставка партіями на підставі заявки Замовника. Доставка і розвантаження товару здійснюється транспортом, силами та за рахунок Постачальника на адресу Замовника.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
1665000
1 665 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №5" СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:02000317 Досьє YouControl
Контактна особа:Юлія Школяренко
Телефон:+380542662806
E-mail:yulya11081991@ukr.net
Місцезнаходження:
40007, Україна, Сумська область,м. Суми, вул. Марко Вовчок, буд. 2
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143

5 500
кілограм
40007 , Україна , Сумська область , місто Суми , вул. Марко Вовчок, 2 ,
з 01-01-2026 по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна10-12-2025, 11:23
Частинакури-тушкиАктивна10-12-2025, 11:23
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна10-12-2025, 11:23
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

1 000
кілограм
40007 , Україна , Сумська область , місто Суми , вул. Марко Вовчок, 2 ,
з 01-01-2026 по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна10-12-2025, 11:23
Термічний станохолодженеАктивна10-12-2025, 11:23
Частинам'якоть без кісткиАктивна10-12-2025, 11:23
ВидяловичинаАктивна10-12-2025, 11:23
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг

3 000
кілограм
40007 , Україна , Сумська область , місто Суми , вул. Марко Вовчок, 2 ,
з 01-01-2026 по 31-12-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна10-12-2025, 11:23
Термічний станохолодженеАктивна10-12-2025, 11:23
Частинаокіст без кісткиАктивна10-12-2025, 11:23
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:10-12-2025, 11:24:27
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:10-12-2025, 11:23:52
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ