Закупівлю оголошено - 01-12-2025, 11:22. Дата останніх змін - 01-12-2025, 11:22

Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, за ЄЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо

Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, за ЄЗС Д... Державна закупівля - UA-2025-12-01-004529-a Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, за ЄЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо від замовника Відділ освіти, культури, молоді та спорту Сосницької селищної ради від 12/1/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-12-01-004529-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-12-01-005780-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 01-12-2025, 11:22
по 04-12-2025, 08:00

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим в установленому законодавством України порядку, вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентарю, а також контролює дотримання працівниками постачальника правил особистої гігієни.Мясо повинне бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без льодяної глазурі та снігу . М’якуш повинен мати цілісний вигляд без кісток від рожевого до темно червоного кольору, без стороннього запаху. Кожна партія товару повинна супроводжуватись видатковою накладною та документами, що підтверджують його якість (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікат/посвідчення про якість та/або декларації виробника, тощо). Поставка товару здійснюється окремими партіями відповідно до замовлення наданого Замовником два рази на місяць. Вантажно – розвантажувальні послуги здійснює постачальник. . Розрахунки здійснюються шляхом оплати Покупцем Товару по факту його поставки після пред'явлення Продавцем документів (оформлених відповідно до чинного законодавства України): рахунку; накладних. Розрахунок за поставлений Товар здійснюється протягом 10 (десяти) робочих днів з дати отримання Покупцем бюджетного фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок та/або можливості здійснити платежі. У разі затримки бюджетного фінансування та /або затримки здійснення платежів не з вини Покупця, розрахунок за поставлений Товар здійснюється протягом 10 (десяти) робочих днів з дати отримання Покупцем бюджетного фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок та/або можливості здійснити платежі. Код товару , визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі:15113000-3 Свинина,15112130-6 Курятина,15111100-0 Яловичина

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
514500
514 500 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Відділ освіти, культури, молоді та спорту Сосницької селищної ради
ЄДРПОУ:41822072 Досьє YouControl
Контактна особа:Тетяна Коропець
Телефон:+380961291140
E-mail:sosnitsabank@gmail.com
Місцезнаходження:
16100, Україна, Чернігівська область,Сосницький р-н, селище міського типу Сосниця, вулиця. Л.Українки, будинок 3
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

620
кілограм
16100 , Україна , Чернігівська область , селище Сосниця , вул.Л.Українки,3 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьГСТУ 46.019Активна01-12-2025, 11:21
Термічний станзамороженеАктивна01-12-2025, 11:21
Частиналопатка без кісткиАктивна01-12-2025, 11:21
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143

1 700
кілограм
16100 , Україна , Чернігівська область , селище Сосниця , вул.Л.Українки,3 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна01-12-2025, 11:21
Термічний станзамороженеАктивна01-12-2025, 11:21
ЧастинафілеАктивна01-12-2025, 11:21
Наявність кістокНіАктивна01-12-2025, 11:21
З шкіроюНіАктивна01-12-2025, 11:21
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна01-12-2025, 11:21
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019

10
кілограм
16100 , Україна , Чернігівська область , селище Сосниця , вул.Л.Українки,3 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуГСТУ 46.019Активна01-12-2025, 11:21
Термічний станзамороженеАктивна01-12-2025, 11:21
Частинам'якоть без кісткиАктивна01-12-2025, 11:21
ВидяловичинаАктивна01-12-2025, 11:21
+ -
Документи
Тип документа: Проект договору
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Проект договору
    публічнийЕкспортовано:01-12-2025, 11:21:01
      Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Оголошення про проведення закупівлі
        публічнийЕкспортовано:01-12-2025, 11:22:36
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ