Закупівлю оголошено - 27-11-2025, 13:43. Дата останніх змін - 27-11-2025, 13:43

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, Д... Державна закупівля - UA-2025-11-27-009615-a Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 від замовника Житомирський дошкільний навчальний заклад №10 від 11/27/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-27-009615-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-27-011200-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 27-11-2025, 13:43
по 02-12-2025, 00:00

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
41490
41 490 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Житомирський дошкільний навчальний заклад №10
ЄДРПОУ:22061568 Досьє YouControl
Контактна особа:Світлана КІБЕНКО
Телефон:+380677289862
E-mail:goldfish1963@ukr.net
Місцезнаходження:
10029, Україна, Житомирська область,Житомир, вул. Михайла Грушевського 89/97
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

120
кілограм
10029 , Україна , Житомирська область , м. Житомир , вул.Михайла Грушевського, 89/97 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна27-11-2025, 13:38
Термічний станохолодженеАктивна27-11-2025, 13:38
ЧастинафілеАктивна27-11-2025, 13:38
Наявність кістокНіАктивна27-11-2025, 13:38
З шкіроюНіАктивна27-11-2025, 13:38
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна27-11-2025, 13:38
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

25
кілограм
10029 , Україна , Житомирська область , м. Житомир , вул.Михайла Грушевського, 89/97 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна27-11-2025, 13:38
Термічний станохолодженеАктивна27-11-2025, 13:38
Частинам'якоть без кісткиАктивна27-11-2025, 13:38
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

25
кілограм
10029 , Україна , Житомирська область , м. Житомир , вул.Михайла Грушевського, 89/97 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна27-11-2025, 13:38
Термічний станохолодженеАктивна27-11-2025, 13:38
Частинам'якоть без кісткиАктивна27-11-2025, 13:38
ВидяловичинаАктивна27-11-2025, 13:38
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:27-11-2025, 13:43:38
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:27-11-2025, 13:38:08
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ