Закупівлю оголошено - 21-11-2025, 12:58. Дата останніх змін - 21-11-2025, 12:58

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-11-21-008151-a Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143 від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІЩІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ від 11/21/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-21-008151-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-21-010305-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 21-11-2025, 12:58
по 26-11-2025, 08:00

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
80990
80 990 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІЩІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:41874969 Досьє YouControl
Контактна особа:Ковальчук Ліля
Телефон:+380731724283
E-mail:pischiv_osvita@ukr.net
Місцезнаходження:
11733, Україна, Житомирська область,село Піщів, вул. МИРУ, буд. 21
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

83
кілограм
Україна , Житомирська область , с.Піщів, с.Повчино, с.Косенів, с.Суховоля ,
по 10-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна21-11-2025, 12:57
Термічний станохолодженеАктивна21-11-2025, 12:57
ЧастинавирізкаАктивна21-11-2025, 12:57
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

231
кілограм
Україна , Житомирська область , с.Піщів, с.Повчино, с.Косенів, с.Суховоля ,
по 10-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна21-11-2025, 12:57
Термічний станохолодженеАктивна21-11-2025, 12:57
ЧастинафілеАктивна21-11-2025, 12:57
Наявність кістокНіАктивна21-11-2025, 12:57
З шкіроюНіАктивна21-11-2025, 12:57
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна21-11-2025, 12:57
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:21-11-2025, 12:58:55
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:21-11-2025, 12:57:34
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки за отриману партію Товару за цим Договором Замовник проводить у національній валюті України – гривнях, шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника, протягом 10-ти банківських днів з дня підписання Сторонами видаткової накладної за наявності документів, зазначених у п.4.2 цього договору, але не пізніше останнього дня місяця та грошових коштів на рахунку Замовника. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 3-х банківських днів з дати отримання Замовником на свій реєстраційний рахунок бюджетного призначення на фінансування закупівлі
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ