Закупівлю оголошено - 20-11-2025, 10:24. Дата останніх змін - 20-11-2025, 10:24

Хек с/м, обезголовлений, 300-600г, ДСТУ 4868; Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379

Хек с/м, обезголовлений, 300-600г, ДСТУ 4868; Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379... Державна закупівля - UA-2025-11-20-002899-a Хек с/м, обезголовлений, 300-600г, ДСТУ 4868; Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379 від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІЩІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ від 11/20/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-20-002899-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-20-003662-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 20-11-2025, 10:24
по 25-11-2025, 08:00

Хек с/м, обезголовлений, 300-600г, ДСТУ 4868; Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
39790
39 790 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ПІЩІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:41874969 Досьє YouControl
Контактна особа:Ковальчук Ліля
Телефон:+380731724283
E-mail:pischiv_osvita@ukr.net
Місцезнаходження:
11733, Україна, Житомирська область,село Піщів, вул. МИРУ, буд. 21
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Хек с/м, обезголовлений, 300-600г, ДСТУ 4868

175
кілограм
11733 , Україна , Житомирська область , с.Піщів, с.Повчине,с.Суховоля, с.Косенів Звягельського району ,
по 10-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечать ДСТУДСТУ 4868Активна20-11-2025, 10:23
Розмірний ряд300-600гАктивна20-11-2025, 10:23
ТипобезголовленаАктивна20-11-2025, 10:23
Вид рибихекАктивна20-11-2025, 10:23
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379

14
кілограм
11733 , Україна , Житомирська область , с.Піщів, с.Повчине,с.Суховоля, с.Косенів Звягельського району ,
по 10-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечать ДСТУДСТУ 4379Активна20-11-2025, 10:23
Розмірний ряд200-300гАктивна20-11-2025, 10:23
Типфіле без шкіриАктивна20-11-2025, 10:23
Вид рибихекАктивна20-11-2025, 10:23
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:20-11-2025, 10:24:21
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:20-11-2025, 10:23:43
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки за отриману партію Товару за цим Договором Замовник проводить у національній валюті України – гривнях, шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника, протягом 10-ти банківських днів з дня підписання Сторонами видаткової накладної за наявності документів, зазначених у п.4.2 цього договору, але не пізніше останнього дня місяця та грошових коштів на рахунку Замовника. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 3-х банківських днів з дати отримання Замовником на свій реєстраційний рахунок бюджетного призначення на фінансування закупівлі.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ