Закупівлю оголошено - 16-11-2025, 21:32. Дата останніх змін - 16-11-2025, 21:32

Продукти харчування (куряче філе заморожене, свинина заморожена, яловичина заморожена)

Продукти харчування (куряче філе заморожене, свинина заморожена, яловичина заморожена)... Державна закупівля - UA-2025-11-16-000703-a Продукти харчування (куряче філе заморожене, свинина заморожена, яловичина заморожена) від замовника Жовтоводський заклад дошкільної освіти №18 «Ромашка» від 11/16/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-16-000703-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-13-020711-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 16-11-2025, 21:32
по 19-11-2025, 00:00

Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
77000
77 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Жовтоводський заклад дошкільної освіти №18 «Ромашка»
ЄДРПОУ:33809371 Досьє YouControl
Контактна особа:Ірина Козачук
Телефон:+380668183274
E-mail:zdo18zv@ukr.net
Місцезнаходження:
52210, Україна, Дніпропетровська область,м. Жовті Води, вул. Музейна буд. 11 А
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143

200
кілограм
52210 , Україна , Дніпропетровська область , м.Жовті Води , вул. Музейна, буд 11А ,
по 25-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
КатегоріяпершаАктивна16-11-2025, 21:28
Термічний станзамороженеАктивна16-11-2025, 21:28
ЧастинафілеАктивна16-11-2025, 21:28
Наявність кістокНіАктивна16-11-2025, 21:28
З шкіроюНіАктивна16-11-2025, 21:28
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна16-11-2025, 21:28
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг

75
кілограм
52210 , Україна , Дніпропетровська область , м.Жовті Води , вул. Музейна, буд 11А ,
по 25-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьГСТУ 46.019Активна16-11-2025, 21:28
Термічний станзамороженеАктивна16-11-2025, 21:28
Частинам'якоть без кісткиАктивна16-11-2025, 21:28
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019

75
кілограм
52210 , Україна , Дніпропетровська область , м.Жовті Води , вул. Музейна, буд 11А ,
по 25-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуГСТУ 46.019Активна16-11-2025, 21:28
Термічний станзамороженеАктивна16-11-2025, 21:28
Частинам'якоть без кісткиАктивна16-11-2025, 21:28
ВидяловичинаАктивна16-11-2025, 21:28
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:16-11-2025, 21:32:10
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:16-11-2025, 21:28:47
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки за поставлений товар здійснюються з відтермінуванням платежу до 10 календарних днів.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ