Закупівлю оголошено - 13-11-2025, 16:45. Дата останніх змін - 13-11-2025, 16:45

М'ясо

М'ясо... Державна закупівля - UA-2025-11-13-015178-a М'ясо від замовника Державний навчальний заклад "Ананьївський професійний аграрний ліцей" від 11/13/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-11-13-015178-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-11-13-017912-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 13-11-2025, 16:45
по 18-11-2025, 00:00

Поставка товара для ДНЗ "Ан ПАЛ" три раза на тиждень до 10 години ранку наступного робочого дня після отримання заявки замовника.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
96250
96 250 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Державний навчальний заклад "Ананьївський професійний аграрний ліцей"
ЄДРПОУ:02546594 Досьє YouControl
Контактна особа:Адамович Олена Вікторівна
Телефон:380674820162
E-mail:bursitet@ua.fm
Місцезнаходження:
66400, Україна, Одеська область,Ананьїв, Ніщинського, 7
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка свинна з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

35
кілограм
66400 , Україна , Одеська область , Ананьїв , ВУЛ. НІЩИНСЬКОГО 7 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечатьДСТУ 4590Активна13-11-2025, 16:42
Термічний станохолодженеАктивна13-11-2025, 16:42
Частиналопатка з кісткоюАктивна13-11-2025, 16:42
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589

140
кілограм
66400 , Україна , Одеська область , Ананьїв , ВУЛ. НІЩИНСЬКОГО 7 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна13-11-2025, 16:42
Частинастегно без кісткиАктивна13-11-2025, 16:42
Термічний станохолодженеАктивна13-11-2025, 16:42
ВидяловичинаАктивна13-11-2025, 16:42
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

175
кілограм
66400 , Україна , Одеська область , Ананьїв , ВУЛ. НІЩИНСЬКОГО 7 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна13-11-2025, 16:42
ЧастинафілеАктивна13-11-2025, 16:42
КатегоріяпершаАктивна13-11-2025, 16:42
Наявність кістокНіАктивна13-11-2025, 16:42
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна13-11-2025, 16:42
З шкіроюНіАктивна13-11-2025, 16:42
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:13-11-2025, 16:45:09
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:13-11-2025, 16:43:21
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Шляхом перерахування Замовником коштів на розрахунковий рахунок Постачальника на підставі наданої Постачальником Замовнику зведеної накладної на оплату Товару з реєстром .Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі п. 1 ст. 49 Бюджетного кодексу України за фактом отримання товару з відстрочкою платежу – з умовою наявності (надходження) коштів на розрахунковому рахунку
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ