Закупівлю оголошено - 30-10-2025, 16:45. Дата останніх змін - 30-10-2025, 16:45

Сметана 20%, Йогурт питний 1,5%, фруктовий, 400 г, Йогурт питний, 1,5%, ягідний, 125 г

Сметана 20%, Йогурт питний 1,5%, фруктовий, 400 г, Йогурт питний, 1,5%, ягідний, 125 г... Державна закупівля - UA-2025-10-30-012262-a Сметана 20%, Йогурт питний 1,5%, фруктовий, 400 г, Йогурт питний, 1,5%, ягідний, 125 г від замовника УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ПІДГАЄЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ від 10/30/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-10-30-012262-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-10-30-014129-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 30-10-2025, 16:45
по 04-11-2025, 08:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
75684
75 684 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ПІДГАЄЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:43956750 Досьє YouControl
Контактна особа:Чайківська Галина
Телефон:380682467554
E-mail:tender2021@ukr.net
Місцезнаходження:
48000, Україна, Тернопільська область,Підгайці, ВУЛИЦЯ Шевченка, будинок 26
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сметана

156
кілограм
48000 , Україна , Тернопільська область , Підгайці , вул. Шевченка, 26 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
БрендРАДИМОАктивна30-10-2025, 16:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 4418такАктивна30-10-2025, 16:42
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна30-10-2025, 16:42
БезлактознаТак, НіАктивна30-10-2025, 16:42
Маса неттовід 400 до 400грамАктивна30-10-2025, 16:42
Масова частка жирувід 20 до 20відсотокАктивна30-10-2025, 16:42
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Йогурт питний

56
кілограм
48000 , Україна , Тернопільська область , Підгайці , вул. Шевченка, 26 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
БрендРАДИМОАктивна30-10-2025, 16:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 4343такАктивна30-10-2025, 16:42
Упаковкаплівка поліетиленоваАктивна30-10-2025, 16:42
НаповнювачфруктовийАктивна30-10-2025, 16:42
БезлактознийТак, НіАктивна30-10-2025, 16:42
Масова частка жирувід 1.5 до 1.5відсотокАктивна30-10-2025, 16:42
Маса неттовід 400 до 400грамАктивна30-10-2025, 16:42
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Йогурт питний

375
кілограм
48000 , Україна , Тернопільська область , Підгайці , вул. Шевченка, 26 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
БрендРАДИМОАктивна30-10-2025, 16:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 4343такАктивна30-10-2025, 16:42
Упаковкастакан пластиковийАктивна30-10-2025, 16:42
НаповнювачягіднийАктивна30-10-2025, 16:42
БезлактознийТак, НіАктивна30-10-2025, 16:42
Масова частка жирувід 1.5 до 1.5відсотокАктивна30-10-2025, 16:42
Маса неттовід 125 до 125грамАктивна30-10-2025, 16:42
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:30-10-2025, 16:45:02
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:30-10-2025, 16:43:36
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          20
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ