Закупівлю оголошено - 21-10-2025, 12:18. Дата останніх змін - 21-10-2025, 12:18

ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Філе куряче, охолоджене, М'ясо стегна куряче, охолоджене )

ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Філе куряче, охолоджене, М'ясо стегна куряче, охолоджене )... Державна закупівля - UA-2025-10-21-007217-a ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (Філе куряче, охолоджене, М'ясо стегна куряче, охолоджене ) від замовника Відділ освіти, культури, спорту та туризму Новоборисівської сільської ради від 10/21/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-10-21-007217-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-10-20-016312-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 21-10-2025, 12:18
по 24-10-2025, 00:00

Строк (термін) поставки (передачі) товарів: до 31 грудня 2025 р. Поставка: Поставка згідно заявки Замовника. Поставка товару Постачальником здійснюється не пізніше двох календарних днів з дня надання Замовником заявки Постачальнику. 5.2. Місце поставки товарів: № п/п Найменування об’єкту Адреса розташування об’єкту 1 Мигаївська гімназія,садочок»Сонечко» с.Мигаї, вул. Центральна,буд.20 2 Мигаївська гімназія с.Мигаї, вул. Центральна, буд. 5 3 Новоборисівський ліцей с.Новоборисівка, вул. Миру, буд. 5 4 ЗДО (ясла-садок) «Теремок» с. Новоборисівка с.Новоборисівка, вул. Смілива, буд. 2 5 Гурівський ліцей с. Гурівське, вул. Шевченка, буд. 11 6 Полішпаківська гімназія с. Полішпакове, вул. Центральна, буд. 25

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
478000
478 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Відділ освіти, культури, спорту та туризму Новоборисівської сільської ради
ЄДРПОУ:43917160 Досьє YouControl
Контактна особа:Яхвак Василь Михайлович
Телефон:+380665468500
E-mail:shakhovasvitlana@gmail.com
Місцезнаходження:
67121, Україна, Одеська область,село Новоборисівка, вул. Вишнева, буд. 20
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

1 522
кілограм
67121 , Україна , Одеська область , село Новоборисівка , вул. Вишнева, буд. 20 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна21-10-2025, 12:10
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 12:10
КатегоріяпершаАктивна21-10-2025, 12:10
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна21-10-2025, 12:10
З шкіроюНіАктивна21-10-2025, 12:10
Наявність кістокНіАктивна21-10-2025, 12:10
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

661
кілограм
67121 , Україна , Одеська область , село Новоборисівка , вул. Вишнева, буд. 20 ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинам'ясо стегнаАктивна21-10-2025, 12:10
Термічний станохолодженеАктивна21-10-2025, 12:10
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна21-10-2025, 12:10
З шкіроюТакАктивна21-10-2025, 12:10
Наявність кістокНіАктивна21-10-2025, 12:10
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:21-10-2025, 12:18:04
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:21-10-2025, 12:10:35
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ