Закупівлю оголошено - 07-10-2025, 13:14. Дата останніх змін - 07-10-2025, 13:14

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589,Печінка яловича, охолоджена

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Лопатка ялович... Державна закупівля - UA-2025-10-07-006965-a Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589,Печінка яловича, охолоджена від замовника ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ" від 10/7/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-10-07-006965-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-09-30-012574-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 07-10-2025, 13:14
по 10-10-2025, 14:00

1. Поставка товару здійснюється партіями згідно із заявками Замовника протягом 5 календарних днів після надання замовлення. 2. Місце поставки – 03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 4, ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» 3. Товар повинен бути: фасований в ящиках із харчової пластмаси, закритих кришками чи харчовою плівкою; з етикетками, які містять інформацію щодо товару (дата виготовлення, виробник, кінцева дата реалізації). Доставлятись спеціальним транспортом з дотриманням санітарних вимог, в тому числі сумісності продуктів харчування. 4. Порядок оплати: Покупець здійснює повну оплату Товару протягом 21 (двадцяти одного) робочого дня з дати поставки Товару згідно з рахунком на оплату.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
407059
407 059 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ"
ЄДРПОУ:02568182 Досьє YouControl
Сайт:http://www.ukrcsm.kiev.ua
Контактна особа:Даниленко Олексій Олександрович
Телефон:380995435366
E-mail:Danylenko@ukrcsm.com
Місцезнаходження:
03143, Україна, Київська область,Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

400
кілограм
03143 , Україна , Київська область , Київ , м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4 ,
з 11-10-2025 по 31-01-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинастегноАктивна07-10-2025, 13:11
Термічний станохолодженеАктивна07-10-2025, 13:11
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна07-10-2025, 13:11
Наявність кістокТакАктивна07-10-2025, 13:11
З шкіроюТакАктивна07-10-2025, 13:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

1 000
кілограм
03143 , Україна , Київська область , Київ , м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4 ,
з 11-10-2025 по 31-01-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна07-10-2025, 13:11
Термічний станохолодженеАктивна07-10-2025, 13:11
КатегоріяпершаАктивна07-10-2025, 13:11
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна07-10-2025, 13:11
З шкіроюНіАктивна07-10-2025, 13:11
Наявність кістокНіАктивна07-10-2025, 13:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

300
кілограм
03143 , Україна , Київська область , Київ , м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4 ,
з 11-10-2025 по 31-01-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частиначетвертина задняАктивна07-10-2025, 13:11
Термічний станохолодженеАктивна07-10-2025, 13:11
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна07-10-2025, 13:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589

300
кілограм
03143 , Україна , Київська область , Київ , м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4 ,
з 11-10-2025 по 31-01-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна07-10-2025, 13:11
Частиналопатка без кісткиАктивна07-10-2025, 13:11
Термічний станохолодженеАктивна07-10-2025, 13:11
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна07-10-2025, 13:11
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Печінка яловича, охолоджена

300
кілограм
03143 , Україна , Київська область , Київ , м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4 ,
з 11-10-2025 по 31-01-2026


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна07-10-2025, 13:11
ЧастинапечінкаАктивна07-10-2025, 13:11
Термічний станохолодженеАктивна07-10-2025, 13:11
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:07-10-2025, 13:14:21
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:07-10-2025, 13:11:19
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Порядок оплати: Покупець здійснює повну оплату Товару протягом 21 (двадцяти одного) робочого дня з дати поставки Товару згідно з рахунком на оплату.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          21
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ