Органолептичні показники птиці: Зовнішній вигляд: добре знекровлене з чистою поверхнею, без згустків крові. Стан поверхні: чиста, суха, незавітрена, без подряпин, розривів, плям та синців. Колір шкіри: у курчат-бройлерів – від «білого» до жовтого Стан кісткової системи: кісткова сістема без переломів і деформацій. Колір м’язової тканини: від блідно-рожевого до рожевого. Колір підшкірного та внутрішнього жиру: блідно-жовтий або жовтий. Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Оцінка якості: згідно з діючими ДСТУ та/або ТУ. Вітчизняного виробництва. Споживче пакування: відповідно до діючих ДСТУ. Транспортне та складське пакування: відповідно до діючих ДСТУ.
| Статус: | Очікування пропозицій |
| Бюджет: | 70 000 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
| Замовник: | ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ МЕДИКО-СОЦІАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ІНВАЛІДНОСТІ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ" |
| ЄДРПОУ: | 03191673 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Олена Колосова |
| Телефон: | +380963187768 |
| E-mail: | zakupivli.ndimspi@gmail.com |
| Місцезнаходження: | 49005, Україна, Дніпропетровська область,м. Дніпро, пров. Феодосія Макаревського, буд. 1-А |
0 |