Закупівлю оголошено - 30-09-2025, 17:16. Дата останніх змін - 30-09-2025, 17:16

код ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква пізня, буряк пізній, цибуля ріпчаста пізня для харчування дітей в закладах освіти Оболонського району м. Києва)

код ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква пізня, буряк пізній, цибуля ріпчаста пізня для харчування дітей в закладах освіти Оболонс... Державна закупівля - UA-2025-09-30-010832-a код ДК 021:2015 – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква пізня, буряк пізній, цибуля ріпчаста пізня для харчування дітей в закладах освіти Оболонського району м. Києва) від замовника Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації від 9/30/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Оголошення про проведення.pdf
Закупівля: UA-2025-09-30-010832-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-09-30-013040-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 30-09-2025, 17:16
по 03-10-2025, 00:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
545780
545 780 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації
ЄДРПОУ:37445442 Досьє YouControl
Контактна особа:Кравченко Катерина
Телефон:380444199838
E-mail:uoortender@gmail.com
Місцезнаходження:
04211, Україна, м. Київ,ВУЛИЦЯ ЙОРДАНСЬКА, будинок 11-А
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035

20 000
кілограм
Україна , м. Київ , 63 заклади освіти Оболонського району м. Києва відповідно до Дислокації (Додаток № 2 до Договору) ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Товарний сортпершийАктивна30-09-2025, 17:14
Відповідність ДСТУ 7035ТакАктивна30-09-2025, 17:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033

15 000
кілограм
Україна , м. Київ , 63 заклади освіти Оболонського району м. Києва відповідно до Дислокації (Додаток № 2 до Договору) ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Товарний сортпершийАктивна30-09-2025, 17:14
Діаметр коренеплоду5-10 смАктивна30-09-2025, 17:14
Відповідність ДСТУ 7033ТакАктивна30-09-2025, 17:14
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234

13 000
кілограм
Україна , м. Київ , 63 заклади освіти Оболонського району м. Києва відповідно до Дислокації (Додаток № 2 до Договору) ,
по 31-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Товарний сортвищийАктивна30-09-2025, 17:14
Найбільший поперечний діаметрвід 5 смАктивна30-09-2025, 17:14
Цибуля ріпчаста ранняНіАктивна30-09-2025, 17:14
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234ТакАктивна30-09-2025, 17:14
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:30-09-2025, 17:16:17
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:30-09-2025, 17:14:13
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ