| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 5 550 000 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Мінімальний крок аукціону: | 27 750 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Розгляд пропозицій: | Поступовий |
| Забезпечення пропозиції: | 166 500 UAH |
| Мінімальна кількість пропозицій: | 1 |
| Наявність прекваліфікації: | Ні |
| Замовник: | військова частина Т0120 |
| ЄДРПОУ: | 33248535 Досьє YouControl |
| Сайт: | https://www.mil.gov.ua |
| Контактна особа: | Анастасія Іващенко |
| Телефон: | +380638387766 |
| E-mail: | t0120tender@dsst.gov.ua |
| Місцезнаходження: | Україна |
6 |
Підпунктом 4 п. 26 Оголошення від 28.07.2025р. про проведення спрощеної закупівлі: Масло вершкове за кодом CPV за ДК 021:2015: 15530000-2 (Вершкове масло) (далі – Оголошення) встановлено обов’язковість подання Відомості про учасника відповідно (Додаток №3 до Оголошення). Учасником ТОВ "СІЧ ПРОД" в складі своєї тендерної пропозиції подано передбачену підп. 4 п. 26 Оголошення Відомості про учасника (далі – Анкету), але без заповнених в ній пунктів 10 та 11. Не надано експертний висновок згідно п. 3 Додатку №1 до Оголошення, у відповідності до якого для підтвердження відповідності технічним умовам Учасник подає, окрім іншого, Оригінал експертного висновку, що виданий органом, акредитованим Національним агентством з акредитації України. Експертний висновок повинен бути виданий на ім’я Учасника не раніше дати оприлюднення (публікації) цього Оголошення, та містити інформацію про відповідність товару «масло вершкове» вимогам, що встановлені в ДСТУ 4399:2005 для групи «вершкове масло селянське» за такими характеристиками: органолептичні показники (смак і запах, консистенція та зовнішній вигляд, колір);фізико-хімічні показники (масова частка жиру);титрована кислотність або рн плазми масла; кислотність жирової фази масла; мікробіологічні показники(МАФАМ (КУО/1,0 г продукту), бактерії групи кишкових паличок (колі формні бактерії) у 1г продукту, Staphylococcus aureus у 1 г продукту, патогенні мікроорганізми, зокрема бактерії роду Salmonella у 1г продукту), дріжджі (КУО в 1 г продукту), плісняві гриби (КУО в 1 г продукту); вміст радіонуклідів (137Сs та 90Sr); вміст важких металів(свинець, кадмій, миш’як, ртуть, мідь, цинк, залізо). Також подана декларація виробника подана як копія, а не як передбачено п. 4 Додатку №1 до Оголошення, Оригінали/завірені копії декларацій виробника або сертифікатів якості або якісних посвідчень на товар «масло вершкове.». Просимо: 1. подати Анкету з усіма заповненими пунктами в ній (відповідями на всі запитання); 2. експертний висновок згідно п. 3 Додатку №1 до Оголошення; 3. Оригінали/завірені копії декларацій виробника або сертифікатів якості або якісних посвідчень на товар «масло вершкове» згідно п. 4 Додатку №1 до Оголошення.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.