Закупівлю оголошено - 29-03-2025, 12:55. Дата останніх змін - 29-03-2025, 12:55

Капуста білоголова свіжа, пізньостигла

Капуста білоголова свіжа, пізньостигла... Державна закупівля - UA-2025-03-29-002484-a Капуста білоголова свіжа, пізньостигла від замовника ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) від 3/29/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-03-29-002484-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-03-29-000212-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 29-03-2025, 12:55
по 02-04-2025, 14:00

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до капусти білоголової свіжої 1. Капуста білоголова свіжа пізньостигла першого сорту повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Капуста білоголова свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і товарного сорту. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного, картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7037:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін зберігання капусти білоголової свіжої повинен становити: пізньостиглих сортів – не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання).

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
380000
380 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
ЄДРПОУ:14321512 Досьє YouControl
Контактна особа:Рудик Інна Василівна
Телефон:380472333347
E-mail:IRudyk@dpsu.gov.ua
Місцезнаходження:
18000, Україна, Черкаська область,Черкаси, *****
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037

10 000
кілограм
18000 , Україна , Черкаська область , Черкаси , ***** ,
по 01-12-2025


Технічні характеристики:
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Товарний сортпершийАктивна29-03-2025, 12:55
Строк достиганняпізньостиглаАктивна29-03-2025, 12:55
Відповідність ДСТУ 7037ТакАктивна29-03-2025, 12:55
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:29-03-2025, 12:55:28
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:29-03-2025, 12:55:23
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Оплата виключно в гривнях
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          20
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ