Закупівлю оголошено - 05-03-2025, 16:06. Дата останніх змін - 05-03-2025, 16:06

Сирні продукти

Сирні продукти... Державна закупівля - UA-c0cd4d2b069d4c9c89c5e703690f5c2c Сирні продукти від замовника Комунальний заклад "Петровірівський мистецький ліцей Одеської обласної ради" від 05.03.2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-03-05-012725-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-03-05-015863-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 05-03-2025, 16:06
по 10-03-2025, 10:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
237306
237 306 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Комунальний заклад "Петровірівський мистецький ліцей Одеської обласної ради"
ЄДРПОУ:20992268 Досьє YouControl
Контактна особа:Ніколаєв Олександр Віталійович
Телефон:0957582279
E-mail:zhovteninternat@ukr.net
Місцезнаходження:
66860, Україна, Одеська область,Ширяївський р-н, село Петровірівка, вул. Центральна, будинок 23
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421

150
кілограм
66860 , Україна , Одеська область , Ширяївський р-н, село Петровірівка , вул. Центральна, будинок 23 ,
з 12-03-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Добавкибез добавокАктивна05-03-2025, 16:06
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)такАктивна05-03-2025, 16:06
Масова частка жирувід 50 до 50Активна05-03-2025, 16:06
БезлактознийНіАктивна05-03-2025, 16:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир кисломолочний 9%

600
кілограм
66860 , Україна , Одеська область , Ширяївський р-н, село Петровірівка , вул. Центральна, будинок 23 ,
з 12-03-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
БезлактознийНіАктивна05-03-2025, 16:06
Масова частка жиру9.0Активна05-03-2025, 16:06
ДобавкиНіАктивна05-03-2025, 16:06
Відповідність ДСТУ 4554ТакАктивна05-03-2025, 16:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир м'який 45%, моцарела, ДСТУ 4395

75
кілограм
66860 , Україна , Одеська область , Ширяївський р-н, село Петровірівка , вул. Центральна, будинок 23 ,
з 12-03-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидмоцарелаАктивна05-03-2025, 16:06
Масова частка жирувід 45.0 до 45.0Активна05-03-2025, 16:06
Відповідність ДСТУ 4395ТакАктивна05-03-2025, 16:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир м'який 45%, сулугуні, ДСТУ 4395

75
кілограм
66860 , Україна , Одеська область , Ширяївський р-н, село Петровірівка , вул. Центральна, будинок 23 ,
з 12-03-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидсулугуніАктивна05-03-2025, 16:06
Відповідність ДСТУ 4395ТакАктивна05-03-2025, 16:06
Масова частка жирувід 45.0 до 45.0Активна05-03-2025, 16:06
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:05-03-2025, 16:06:09
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:05-03-2025, 16:05:13
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          20
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ