Закупівлю оголошено - 18-02-2025, 12:06. Дата останніх змін - 18-02-2025, 12:06

М'ясо

М'ясо... Державна закупівля - UA-2025-02-18-005536-a М'ясо від замовника Державна установа «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім.В.П.Філатова Національної Академії Медичних Наук України." від 2/18/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-02-18-005536-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-02-18-006251-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 18-02-2025, 12:06
по 21-02-2025, 09:00

Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних стандартів (технічних умов). М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 , М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вітчизняного виробника, вагове. М'ясо повинно бути охолоджене, без стороннього запаху. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса . Без згустків крові, забруднень, при натисканні швидко приймає первинну форму, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Без ГМО, без шкіри, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від – світло – червоного до червоного. Консистенція – ніжна, м’яка. Повинно бути клеймо ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 без сторонніх запахів, з повністю видаленим оперенням, без згустків крові, світлого кольору, пружне при натисканні. Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, без кісток та хрящів, без шкіри і поверхневої плівки, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; зовнішня поверхня суха, не завітрена без ознак ослизнювання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). На підтвердження вимоги надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net сканований оригінал експертного висновку М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 які планує постачати Учасник закупівлі для виявлення генетично модифікованих компонентів (ГМО) з використовуванням молекулярно-генетичних методів дослідження (ПЛР у реальному часі RT-PCR) с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань ( Замовником экспертного висновку харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівель Prozorro, але не пізніше дати розкриття.Товар не повинен містити глютен. На підтвердження вимоги надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net сканований оригінал експертного висновку М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 які планує постачати Учасник закупівлі для визначення глютену в харчовій продукції методом ПЛР у реальному часі с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань. ( Замовником экспертного висновку харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівель Prozorro, але не пізніше дати розкриття.Лабораторні дослідження харчової продукції та продовольчої сировини , що передбачені чинним законодавством України надаються акредитованими лабораторіями, галузі акредитації якої внесені всі дослідження, передбачені чинним законодавством для того чи іншого виду (надати сканований оригінал документа про підтвердження на електронну адресу svet_lana17@ukr.net). Учасник повинен надати на електронну адресу svet_lana17@ukr.net акт відбору зразків (проб) продукції, яку він планує постачати замовнику з відміткою лабораторії, яка буде робити аналізи на наявність ГМО та глютену.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
1306250
1 306 250 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Державна установа «Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім.В.П.Філатова Національної Академії Медичних Наук України."
ЄДРПОУ:02012094 Досьє YouControl
Контактна особа:Вовченко Світлана Михайлівна
Телефон:0977991662
E-mail:svet_lana17@ukr.net
Місцезнаходження:
65061, Україна, Одеська область,Одеса, ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 49/51
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

800
кілограм
65061 , Україна , Одеська область , Одеса , ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 49/51 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна18-02-2025, 12:06
Частинам'якоть без кісткиАктивна18-02-2025, 12:06
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна18-02-2025, 12:06
Термічний станохолодженеАктивна18-02-2025, 12:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

1 300
кілограм
65061 , Україна , Одеська область , Одеса , ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 49/51 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна18-02-2025, 12:06
Частинам'якоть без кісткиАктивна18-02-2025, 12:06
Термічний станохолодженеАктивна18-02-2025, 12:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

850
кілограм
65061 , Україна , Одеська область , Одеса , ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 49/51 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна18-02-2025, 12:06
Частиначетвертина задняАктивна18-02-2025, 12:06
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-02-2025, 12:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

850
кілограм
65061 , Україна , Одеська область , Одеса , ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 49/51 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна18-02-2025, 12:06
ЧастинастегноАктивна18-02-2025, 12:06
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-02-2025, 12:06
Наявність кістокТакАктивна18-02-2025, 12:06
З шкіроюТакАктивна18-02-2025, 12:06
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1 300
кілограм
65061 , Україна , Одеська область , Одеса , ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР, будинок 49/51 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна18-02-2025, 12:06
ЧастинафілеАктивна18-02-2025, 12:06
З шкіроюНіАктивна18-02-2025, 12:06
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна18-02-2025, 12:06
Наявність кістокНіАктивна18-02-2025, 12:06
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:18-02-2025, 12:06:29
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:18-02-2025, 12:05:46
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі ст.49 Бюджетного кодексу України. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунки за отриманий товар здійснюються протягом 7 (семи) банківських днів з дати отримання замовником бюджетного фінансування на розрахунковий рахунок.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ