Закупівлю оголошено - 11-02-2025, 12:31. Дата останніх змін - 11-02-2025, 12:31

код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М'ясо яловичини, курятина)

код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М'ясо яловичини, курятина)... Державна закупівля - UA-8a49642e2bb343e996739923fddf1ed6 код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М'ясо яловичини, курятина) від замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТУРІЙСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 11.02.2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-02-11-006674-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-02-11-008359-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 11-02-2025, 12:31
по 14-02-2025, 00:00

Перелік закладів освіти до яких здійснюється поставка вказані в Додатку 2 Проекту договору.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
2159525
2 159 525 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТУРІЙСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:43320994 Досьє YouControl
Контактна особа:Шумська Оксана Олександрівна
Телефон:380967814799
E-mail:sumckaoksana2025@ukr.net
Місцезнаходження:
44801, Україна, Волинська область,Ковельський р-н, селище міського типу Турійськ, МАЙДАН ЦЕНТРАЛЬНИЙ, будинок 1
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

1 780
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна11-02-2025, 12:31
Частинам'якоть без кісткиАктивна11-02-2025, 12:31
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна11-02-2025, 12:31
Термічний станохолодженеАктивна11-02-2025, 12:31
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

440
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинагомілкаАктивна11-02-2025, 12:31
Термічний станохолодженеАктивна11-02-2025, 12:31
З шкіроюТакАктивна11-02-2025, 12:31
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна11-02-2025, 12:31
Наявність кістокТакАктивна11-02-2025, 12:31
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

7 900
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна11-02-2025, 12:31
ЧастинафілеАктивна11-02-2025, 12:31
З шкіроюНіАктивна11-02-2025, 12:31
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна11-02-2025, 12:31
Наявність кістокНіАктивна11-02-2025, 12:31
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

585
кілограм
Україна ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна11-02-2025, 12:31
ЧастинастегноАктивна11-02-2025, 12:31
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна11-02-2025, 12:31
Наявність кістокТакАктивна11-02-2025, 12:31
З шкіроюТакАктивна11-02-2025, 12:31
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:11-02-2025, 12:31:22
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:11-02-2025, 12:29:21
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:11-02-2025, 12:29:21
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ