Період оскарження умов закупівлі - по 28-01-2025, 00:00
Джерело фінансування закупівлі: кошти НСЗУ. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1, ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі» (юридична особа, яка є підприємством та забезпечує потреби держави або територіальної громади). Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою.
| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 750 000 UAH (з ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Мінімальний крок аукціону: | 3 800 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Забезпечення пропозиції: | 22 000 UAH |
| Замовник: | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ФТИЗІОПУЛЬМОНОЛОГІЧНИЙ ЛІКУВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР" ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
| ЄДРПОУ: | 26098930 Досьє YouControl |
| Сайт: | https://zakpulmocenter.org |
| Контактна особа: | Сергій Роман |
| Телефон: | +380507624689 |
| E-mail: | tender.zakpulmocenter@ukr.net |
| Місцезнаходження: | 88000, Україна, Закарпатська область,м. Ужгород, вул. Нахімова, буд. 4 |
6 |
Відповідно до п.41 ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. необхідно продовжити строк розгляду тендерної пропозиції ФОП Данилаш І.Б. до 20 робочих днів для детального вивчення відповідності учасника умовам технічної специфікації, вимогам тендерної документації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації.
найбільш економічно вигідна пропозиція є меншою на 30 або більше відсотків від наступної ціни/приведеної ціни тендерної пропозиції за результатами проведеного електронного аукціону
1)перелік виявлених невідповідностей; 1. не подано Чинний Сертифікат системи управління безпечністю харчових продуктів стосовно виробництва, зберігання, транспортування, реалізації хліба, хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання (коди ДКПП 10.71; 10.72; 46.19; 47.11; 47.19; 47.24; 49.41; 52.10) відповідає вимогам ДСТУ ISO22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) Системи керування безпечністю харчових продуктів. Зазначений сертифікат має бути виданий органом з сертифікації системи управління на ім’я учасника 2. не подано Копія сертифікату на систему екологічного управління, яким посвідчується, що система екологічного управління здійснюється Учасником та відповідає вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT) «Системи екологічно управління. Вимоги та настанови щодо застосування» (код КВЕД 10.71; 46.19; 47.11; 47.19; 47.24; 49.41; 52.10). Зазначений сертифікат має бути виданий органом з сертифікації системи управління на ім’я учасника 3. не подано Копія сертифікату ДСТУ ISO 45001:2019 Системи управління охороною здоров'я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 45001:2018, IDT). Сфера сертифікаціі: (код КВЕД 10.71; 46.19; 47.11; 47.19; 47.24; 49.41; 52.10). Зазначений сертифікат має бути виданий органом з сертифікації системи управління на ім’я учасника 2) посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності; 1. п.5.1 додатку 1 тендерної документації 2. п.5.1 додатку 1 тендерної документації 3. п.5.1 додатку 1 тендерної документації 3) перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей. 1. Чинний Сертифікат системи управління безпечністю харчових продуктів стосовно виробництва, зберігання, транспортування, реалізації хліба, хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання (коди ДКПП 10.71; 10.72; 46.19; 47.11; 47.19; 47.24; 49.41; 52.10) відповідає вимогам ДСТУ ISO22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) Системи керування безпечністю харчових продуктів. Зазначений сертифікат має бути виданий органом з сертифікації системи управління на ім’я учасника 2. Копія сертифікату на систему екологічного управління, яким посвідчується, що система екологічного управління здійснюється Учасником та відповідає вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT) «Системи екологічно управління. Вимоги та настанови щодо застосування» (код КВЕД 10.71; 46.19; 47.11; 47.19; 47.24; 49.41; 52.10). Зазначений сертифікат має бути виданий органом з сертифікації системи управління на ім’я учасника 3. Копія сертифікату ДСТУ ISO 45001:2019 Системи управління охороною здоров'я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 45001:2018, IDT). Сфера сертифікаціі: (код КВЕД 10.71; 46.19; 47.11; 47.19; 47.24; 49.41; 52.10). Зазначений сертифікат має бути виданий органом з сертифікації системи управління на ім’я учасника
найбільш економічно вигідна пропозиція є меншою на 30 або більше відсотків від наступної ціни/приведеної ціни тендерної пропозиції за результатами проведеного електронного аукціону
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.