Закупівлю оголошено - 21-01-2025, 16:23. Дата останніх змін - 21-01-2025, 16:23

Сир твердий, сир кисломолочний

Сир твердий, сир кисломолочний... Державна закупівля - UA-2025-01-21-017616-a Сир твердий, сир кисломолочний від замовника Ліцей №70 Львівської міської ради від 1/21/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-21-017616-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-21-020688-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 21-01-2025, 16:23
по 24-01-2025, 01:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
95700
95 700 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Ліцей №70 Львівської міської ради
ЄДРПОУ:23887342 Досьє YouControl
Контактна особа:Боротюк Марта
Телефон:380322240574
E-mail:schola70@ukr.net
Місцезнаходження:
79014, Україна, Львівська область,Львів, вул. Дорога Кривчицька, 1
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир кисломолочний 9%

340
кілограм
79014 , Україна , Львівська область , Львів , вул. Дорога Кривчицька, 1 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
БезлактознийНіАктивна21-01-2025, 16:23
Масова частка жиру9.0%Активна21-01-2025, 16:23
ДобавкиНіАктивна21-01-2025, 16:23
Відповідність ДСТУ 4554ТакАктивна21-01-2025, 16:23
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир твердий 45%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421

120
кілограм
79014 , Україна , Львівська область , Львів , вул. Дорога Кривчицька, 1 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)такАктивна21-01-2025, 16:23
Добавкибез добавокАктивна21-01-2025, 16:23
Масова частка жирувід 45 до 45%Активна21-01-2025, 16:23
БезлактознийНіАктивна21-01-2025, 16:23
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:21-01-2025, 16:20:31
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:21-01-2025, 16:19:35
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 30 календарних днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          Умови доставки:
          Подія:
          Подання заявки
          Опис:
          Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою Замовника з 7:00 години і протягом робочого дня у робочі дні тижня (1-3 рази на тиждень). Замовник може передбачити у заявці/замовленні, що поставка товару може здійснюватись щоденно чи за фактичної потреби Замовника. Постачальник зобов’язується дотримуватися термінів та графіку поставки товару, визначених в заявці/замовленні. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка кожної партії Товару повинна здійснюватись Постачальником не пізніше 1 (одного) робочого дня з дати одержання відповідної заявки Замовника.
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          1
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ