Закупівлю оголошено - 20-01-2025, 10:46. Дата останніх змін - 20-01-2025, 10:46

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590... Державна закупівля - UA-2025-01-20-003284-a Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590 від замовника Димерський ліцей №1 Димерської селищної ради від 1/20/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-20-003284-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-20-004710-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 20-01-2025, 10:46
по 23-01-2025, 10:45

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
48500
48 500 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Димерський ліцей №1 Димерської селищної ради
ЄДРПОУ:25567699 Досьє YouControl
Контактна особа:Кравченко Тетяна Вікторівна
Телефон:+380962159931
E-mail:dumer1tender@ukr.net
Місцезнаходження:
07330, Україна, Київська область,селище Димер, вул. Освітянська, буд.9
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

100
кілограм
07330 , Україна , Київська область , селище Димер , вул. Освітянська, буд.9 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна20-01-2025, 10:40
Термічний станохолодженеАктивна20-01-2025, 10:40
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна20-01-2025, 10:40
З шкіроюНіАктивна20-01-2025, 10:40
Наявність кістокНіАктивна20-01-2025, 10:40
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

60
кілограм
07330 , Україна , Київська область , селище Димер , вул. Освітянська, буд.9 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинагомілкаАктивна20-01-2025, 10:40
Термічний станохолодженеАктивна20-01-2025, 10:40
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна20-01-2025, 10:40
Наявність кістокТакАктивна20-01-2025, 10:40
З шкіроюТакАктивна20-01-2025, 10:40
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

120
кілограм
07330 , Україна , Київська область , селище Димер , вул. Освітянська, буд.9 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинаокіст без кісткиАктивна20-01-2025, 10:40
Термічний станохолодженеАктивна20-01-2025, 10:40
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна20-01-2025, 10:40
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:20-01-2025, 10:46:13
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:20-01-2025, 10:40:16
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          Умови доставки:
          Подія:
          Підписання договору
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          5
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ