Закупівлю оголошено - 17-01-2025, 15:11. Дата останніх змін - 17-01-2025, 15:11

Рис шліфований, сорт вищий, Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, Крупа пшенична булгур

Рис шліфований, сорт вищий, Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, Крупа пшенична булгур... Державна закупівля - UA-2025-01-17-012836-a Рис шліфований, сорт вищий, Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, Крупа пшенична булгур від замовника ХОРОШІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 1 ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 1/17/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-17-012836-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-17-016294-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 17-01-2025, 15:11
по 22-01-2025, 15:05

Товари поставляються Постачальником дрібними партіями 1 раз на тиждень до 17 - 00 год., за заявкою Замовника, яка передана по електронній пошті або по факсу за адресою призначення (місцезнаходження закладів освіти, підпорядкованих Замовнику), визначеними в ній. ис шліфований, сорт вищий, Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, Крупа пшенична булгур

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
20000
20 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ХОРОШІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 1 ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:06669454 Досьє YouControl
Контактна особа:Демянчук Тетяна Валентинівна
Телефон:+380414531893
E-mail:gimnvolvolbuh@ukr.net
Місцезнаходження:
12101, Україна, Житомирська область,селище міського типу Хорошів, вул.95-ї бригади, будинок 4
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Рис шліфований, сорт вищий

185
кілограм
12101 , Україна , Житомирська область , селище міського типу Хорошів , вул.95-ї бригади, будинок 4 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидшліфованийАктивна17-01-2025, 15:00
СортвищийАктивна17-01-2025, 15:00
Відповідність ГОСТ 6292ТакАктивна17-01-2025, 15:00
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Крупа гречана ядриця, ґатунок перший

212
кілограм
12101 , Україна , Житомирська область , селище міського типу Хорошів , вул.95-ї бригади, будинок 4 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидядрицяАктивна17-01-2025, 15:00
ҐатунокпершийАктивна17-01-2025, 15:00
Обробка пароюТакАктивна17-01-2025, 15:00
Відповідність ДСТУ 7697ТакАктивна17-01-2025, 15:00
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Крупа пшенична булгур

144
кілограм
12101 , Україна , Житомирська область , селище міського типу Хорошів , вул.95-ї бригади, будинок 4 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидбулгурАктивна17-01-2025, 15:00
Відповідність ДСТУ 7699ТакАктивна17-01-2025, 15:00
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:17-01-2025, 15:11:18
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:17-01-2025, 15:00:14
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          Умови доставки:
          Подія:
          Підписання договору
          Тип доставки:
          Одноразова поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ