Закупівлю оголошено - 14-01-2025, 21:09. Дата останніх змін - 14-01-2025, 21:09

Яйця столові курячі; Яйце перепелине харчове, маса не менше ніж 10 г

Яйця столові курячі; Яйце перепелине харчове, маса не менше ніж 10 г... Державна закупівля - UA-2025-01-14-016321-a Яйця столові курячі; Яйце перепелине харчове, маса не менше ніж 10 г від замовника Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 35 "ВЕСНЯНКА" Чернівецької міської ради від 1/14/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-14-016321-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-14-023092-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 14-01-2025, 21:09
по 17-01-2025, 00:00

Товар повинен бути затарений і спакований Постачальником таким чином, щоб виключити псування та/або знищення його на період поставки до прийняття товару Замовником. Вартість тари та пакування входить до ціни Товару. Маркування на тарі (пакуванні) Товару (найменування торговельної марки) повинно співпадати з інформацією, що вказується у товаросупровідних документах на партію Товару. Відпвідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зі змінами.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
124000
124 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 35 "ВЕСНЯНКА" Чернівецької міської ради
ЄДРПОУ:21430992 Досьє YouControl
Контактна особа:Ірина Крештанович
Телефон:+380505803845
E-mail:zdo35cv@gmail.com
Місцезнаходження:
58013, Україна, Чернівецька область,місто Чернівці, вул. Сергія Скальда, буд.25-Б
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яйця столові курячі

15 900
штука
58013 , Україна , Чернівецька область , Чернівці , Сергія Скальда, 25-Б ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Маса одного яйцявід 63 до 72,9 гАктивна14-01-2025, 21:09
КатегоріяВища (L)Активна14-01-2025, 21:09
Відповідність ДСТУ 5028ТакАктивна14-01-2025, 21:09
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яйце перепелине харчове, маса не менше ніж 10 г

10 250
штука
58013 , Україна , Чернівецька область , Чернівці , Сергія Скальда, 25-Б ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Маса 1 яйця не менше ніж 10 гТакАктивна14-01-2025, 21:09
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:14-01-2025, 21:09:35
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:14-01-2025, 21:09:03
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником, після пред’явлення Постачальником накладних на оплату Товару. Замовник протягом 7 (семи) банківських днів, з дати отримання накладних та надходження коштів, подає доручення на здійснення платежу в органи Державної казначейської служби України в м. Чернівцях. Оплата здійснюється органами Державної казначейської служби України в м. Чернівцях в межах наявного фінансового ресурсу на єдиному казначейському рахунку. При цьому розрахунок за поставлений Товар може бути відстрочено до 30 (тридцяти) календарних днів, але не пізніше 31.12.2025
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ