Закупівлю оголошено - 03-01-2025, 21:21. Дата останніх змін - 03-01-2025, 21:21

М'ясо (Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143 (М'ясо стегна і гомілки без кісточки куряче, заморожене, ДСТУ 3143), код ДК 021:2015 - 15112000-2 -М’ясо

М'ясо (Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143 (М'ясо стегна і гомілки без кісточки куряче, заморожене, ДСТУ 314... Державна закупівля - UA-2025-01-03-007471-a М'ясо (Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143 (М'ясо стегна і гомілки без кісточки куряче, заморожене, ДСТУ 3143), код ДК 021:2015 - 15112000-2 -М’ясо від замовника Вознесенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Вознесенської міської ради Миколаївської області від 1/3/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-03-007471-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-03-009131-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 03-01-2025, 21:21
по 08-01-2025, 08:00

Постачальник здійснює поставку Товару окремими партіями згідно з заявкою Замовника один раз в тиждень з 7:30 до 8:30 год., в робочі дні. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
107762.5
107 762,50 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Вознесенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Вознесенської міської ради Миколаївської області
ЄДРПОУ:25877321 Досьє YouControl
Контактна особа:Яновіч Катерина Миколаївна
Телефон:+380951884125
E-mail:voznesensk.school2@gmail.com
Місцезнаходження:
56500, Україна, Миколаївська область,місто Вознесенськ, вулиця Центральна ,6-а
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143

250
кілограм
56500 , Україна , Миколаївська область , місто Вознесенськ , вулиця Центральна ,6-а ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна03-01-2025, 21:15
Термічний станзамороженеАктивна03-01-2025, 21:15
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 21:15
З шкіроюНіАктивна03-01-2025, 21:15
Наявність кістокНіАктивна03-01-2025, 21:15
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе стегна куряче, заморожене, ДСТУ 3143

350
кілограм
56500 , Україна , Миколаївська область , місто Вознесенськ , вулиця Центральна ,6-а ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинафіле стегнаАктивна03-01-2025, 21:15
Термічний станзамороженеАктивна03-01-2025, 21:15
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 21:15
З шкіроюНіАктивна03-01-2025, 21:15
Наявність кістокНіАктивна03-01-2025, 21:15
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 21:21:03
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 21:15:56
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Замовник здійснює оплату Товару Постачальнику по факту поставки товару на підставі наданої видаткової накладної протягом 30 календарних днів з моменту отримання Товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ